Sayfa 263/1011 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn decamercion dediğinizde son derece haklısınız.
    Ben sizin dediğinizi anca zarar edince anladım.Jeton zarar edince düştü.
    Artık sadece 400 erik kaldı bide altında çilekler hepsi o .Zaten baba uğraşıyordu.Ben tarımdan anlamam kendim(fındıkdan az birşey anlarım oda ne gördüysek dedemizden)

not:istanbulda fındık toplamaya davet edebilirim sizi eğer istanbuldaysanız ağustosda.
    Topladığınızın hepsi sizindir.Ağacında kalmasın yeterki.
    Hahahahaha geçen sene bende narlar için aynısını düşünmüştüm )
    İstanbulda değilim, olsaydım gelirdim emin olun, fındığı seviyoruz, alaplıdan geliyor azda olsa. Teşekkürler, seneye denk gelirse bakarız.

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bu arada , yangınlar reaktör ilişkisi....

tahtacılar & yörükler ?? niye azalıyor ? tahtacılar doğal orman korurcusu yüklemindeyken neler oluyor ?

yarın da ultra- önemli büyük gün

bilim dünyasında çığır açacak olan açıklama yapılacak. soğuk füzyonu bulamadılar henüz , o değil açıklanacak olan.

2026 yılına kadar da dünya dışı akıllı varlıklarla ilgili resmi açıklamanın yapılması lazım. eli kulağında & göbeğinde toplu temasa çok yakınız.

haydi hayırlı traşlar wilkonson & sword

Well, you can tell by the way I use my walk
    I'm a woman's man, no time to talk
    Music loud and women warm, I've been kicked around
    Since I was born
    Belki bunu kastetmişlerdir.

Bu da olabilir

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Hahahahaha geçen sene bende narlar için aynısını düşünmüştüm )
    İstanbulda değilim, olsaydım gelirdim emin olun, fındığı seviyoruz, alaplıdan geliyor azda olsa. Teşekkürler, seneye denk gelirse bakarız.
    nerdensiniz ki ? zonguldak mı?

Bizim şiledeki evin tüm kerestesi kirişi sutunu ağaçdan şiledeki.Alaplıdan dedem kendi getirmiş.Alaplıya ,kurucaşileye ve inegöle özel ilgim var.

bursa bilecik inhisar?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    nerdensiniz ki ? zonguldak mı?

Bizim şiledeki evin tüm kerestesi kirişi sutunu ağaçdan şiledeki.Alaplıdan dedem kendi getirmiş.Alaplıya ,kurucaşileye ve inegöle özel ilgim var.

bursa bilecik inhisar?
    Esk deyim.....

Esk deyim.....
    Alper ile aran iyi mi yada bear bull abimiz le ?

Keşke gelse bir davet
    Canım çekti Çi börek,
    Dayanamıyorum burnumda kokuyor
    Rabbim ya medet.Börek yemeyi nasip et.

Haftalardır çi börek yüzünden şair olacam bu gidişle.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Alper beyi tanımyorum, bearbull eskiden görüşürdük seans salonunda ama artık gitmiyorum. Arada telefona çıkarsa konuşuyoruz.

Alper beyi tanımyorum, bearbull eskiden görüşürdük seans salonunda ama artık gitmiyorum. Arada telefona çıkarsa konuşuyoruz.
    Kendisini görmek nasip olmadı.Bende aynı kurumda çalıştım 1,5 yıl kadar. 2006-2007 de epey oldu.

8. Uyuyordum kış uykusu gibi. Gözümü açtım. Piyasada iki tehlike var. Birincisi Bozkurt beyimizin short olması, eskiden olsa go go go derdim. Ama Bozkurt beyimiz eskisi gibi değil üç vakte kadar kırmızı görülebilir. Diğer tehlike Alper kardeşim bu da gittiği yeri kurutuyor. Eğer bugün halay çektiyse sıkıntı yok. Eğer temizlik yapıyorsa kaçacak delik arayın.

Sayfa 263/1011 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •