ortak satışı son sürat devam ediyor.
bugünde baya yaydılar.
çed raporu sorunsalı varken bu kadar malı kim alır ??? dimi
demekki alanların bir hesabı var
ortak satışı son sürat devam ediyor.
bugünde baya yaydılar.
çed raporu sorunsalı varken bu kadar malı kim alır ??? dimi
demekki alanların bir hesabı var
kul yutmaz bır sure aramayacaklarını söylüyor... son yıllarda V çıkışlara çok az rasladım.. yınede yeşi beyaz birleşmesı gerçekleşirse haberimiz olur.. kazancın bol ve daim olsun..=palmet;6188434 kizilbuk devre mulku aradim. Musteri gibi ced raporunun cozuleceginden cok eminler..araya adli tatil felan girdi defiler ..ced cozulunce arayin dedim
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
20 yi geçer umarım da yükseliş başladı deriz yıllar sonra bununla borsaya adım attım bakalım
birazda buraya takılalım bakalım. 72 mil lotu hangi seviyelerden satacaklar hep beraber görelim))))
İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.
Ms endeks degiskilginden sonra almistim ne güzel up trend olusmusken
birileri kagidı mundar etti ,
Sermaye Piyasası Kurulu karar uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KZBGY.E, payları 09/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/01/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Korkutma bizi kızıl
sen kızılciık serbetide seversin ,
kizil oldugun icin aldim seni zaten temel teknik analiz yok![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Yer İmleri