Sayfa 749/1044 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar sayın walkonmoon...

Daha önce de paylaştığım, benim tâkip ettiğim grafik aşağıdaki gibidir...

Grafiği daha geniş görebilmek için haftalık olarak paylaşıyorum...

Grafikten de görüleceği üzere şu anda fibo %38.3 geri çekilme oranı olan 1.54$ seviyesinde patinaj çekip duruyoruz. Bunun sebebi dün de bahsettiğim gibi bizlere burasının direnç olduğu izlenimi vermek ve satış yapılmasını sağlamak...!!!

Daha sonraki, hedefleri ise 1.74$ ve 1.92$ seviyeleridir. Bunlar da sırası ile 32.x ve 35.x seviyeleridir...

35 seviyesi özellikle bir süredir üzerinde durduğum ve önem atfettiğim bir seviyedir. 32 seviyesi ise daha kolay geçilecek bir seviye diye düşünüyorum...

Şu anda 28 seviyesini geçmeye çalışıyor. Sanırım bu hafta böyle kapanacak ama yine 28.xx gibi bir görüntü olacaktır. Bu seviye aynı zamanda geçen sene Aralık ayında oluşan dalganın zirvesidir. Bu zirveden hisseye destek atarken kafama bayağı yüklü bir miktarda mal yağdırmışlardı. Tabii şimdi çok kişi o günleri unuttu ve boş boş konuşup yorum yapıp, suçlamalarda bulunuyor...!!!

Öyle ya da böyle bu direnci de istemeseler de kırmak zorundalar ve çok yakında kıracaklar diye öngörüyorum...

Yani önce 32, ardından tekrar geri çekilme ile 28 'leri tekrar görmek ve ardından 35 diye gelişmesi gerekiyor...

Bu durumu TL bazlı grafiklerde de gözlemleyebiliyoruz. Sizin bahsettiğiniz 3$ seviyesi içinse henüz erken, daha zamanı değil gibi. Arada 2.5$ seviyesi var. Orada da ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Yine de bilmek isteyenler için dolar bazlı en mâkul seviyeler:

- 4.3$ (80 TL) ve 5.3$ (99 TL) seviyeleridir...

Ne zaman buralara geliriz; kendimce bir fikrim var ama burada paylaşamam ama er ya da geç buralara gelmek zorundalar...!!! Sabrı ve zamanı olanlara...!!!

Daha başka şeyler de yazmıştım ama sildim. SPK mevzuatına aykırı olmasa bile, yine de tedbirli olmakta fayda var...

Ben şu anda tekniğe göre analiz yapıyorum. Kendi yapacaklarımı ve ne düşündüğümü yazmıyorum. Bunu benden başka kimse ne bilebilir, ne de tahmin edebilir...

Bırakalım tekniğe göre hareket etmeye devam etsin. İzleyelim...

Son yorumdan bu yana neler olmuş, grafiği biraz daha yakınlaştırarak bakalım...

Direnç kırılmış, zaten kırılacağı belli olmuştu...

Hedeflerin ilki de kırılmış. 32 kırılmış, 34.24 görülmüş. 35 'e yaklaşmış ama daha henüz hazır olmadığı için düşündüğümüz gibi 28 'leri tekrar yokluyor...

Bu durumda USD bazlı TOBO 'da boyun çizgisini geçtikten sonraki geri çekilmesini de yapmış oluyor...

Şimdi bundan sonra 35 seviyeleri odak noktamız olacaktır. Alt tarafta da 28.x seviyeleri...

Muhtemelen yukarıya yakın bir zamanda yeniden hamle yapacaktır...

İzleyelim ve görelim. Speğimiz bizler için neler planlıyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Hayırlı sağlıklı bol kazançlı bir hafta olması dileği ile.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

AKBNK turuncu trend üzerinde kaldıkça, mavi trend izlenebilir.

5. VAKBN 13.76 üzerin de kaldıkça, önce ki tepe ve siyah trend izlenecek seviye.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günaydın Selimcan ne diyorsun,

Pembe kanal kesikli çizgi üzeri kapanışlar da, kanal üst bandı izlenebilir.

7. ASEL/ USDTRY 3.30 fibo veya 3.35 kanal ortası kesikli çizgi üzeri haftalık kapanışlar da 4 küsür usd seviyelerine uzayabilir.

8. Ellerinize/emeğinize sağlık hocam, şimdilik hepsini tutmaya devam ediyorum, bakalım bu defa nasıl hareketler olacak

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN 13.76 üzerin de kaldıkça, önce ki tepe ve siyah trend izlenecek seviye.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 749/1044 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •