Sayfa 751/1044 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Beğenmedim dedin yani simdi he mi.eyi ozaman ben seni dinlerim abi. Koyver gitsin o zaman. 2 gündür KRDMD ile birlikte bunu almıştım ekrana. İŞ ten biri çatir çatır satarken İNFO daki abi tahtada fantezi yapıyordu. İlgimi çekti o sebepten şey ettim. Başka bişi seyedelim ozaman abi. ����
    Geçen hafta bayağı gezmişim benzin azalmıştı hazır petrol fiyatı düşükken depoyu fulledim shell den.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Günaydın Lütfü hocam bu haftalık grafiğin aylık görüntüsü zaten. Gri trend önceki tepeye denk geliyor oranın üzeri haftalık kapanışlar da turuncu trend izlenir.
    Teşekkürler hocam, bu kanallar kabaca dolar bazlı direnç bölgelerine geliyor sanki, bankalar yine dengesiz hareketlerle yukarı giderse Eylül'de olduğu gibi, bu dolar bazlı noktalardan vedalaşmayı düşünüyorum nasipse
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Çizgilere göre adım adım takip edeceğiz hocam.
    Piyasa çekirge gibi sektörden sektöre zıplıyor bakalım daha ne kadar zıplayacak.

4. Dün ve bugün enerjilerde gibiler san ki petkm orta kesikli çizgi üzerine atarsa iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Çizgilere göre adım adım takip edeceğiz hocam.
    Piyasa çekirge gibi sektörden sektöre zıplıyor bakalım daha ne kadar zıplayacak.
    Adamlar piyasaya hakimler hocam, istedikleri anda istedikleri tahtayı zıplatıyorlar, sıra bizim tahtaya gelene kadar beklemeye ve beklerken plan yapmaya devam
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum... :dua

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum... :dua
    Eyvallah üstad

8. PKART yeşil trend son bunda ( 30 tl ) üzeri haftalık kapanışlar da boyut değişir.

Sayfa 751/1044 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •