Sayfa 187/472 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Merhabalar eşim 1998-1999 Eğitim ve Öğretim döneminde bir ilköğretim okulunda Ücretli öğretmen olarak çalıştı ancak e-devlet'ten baktığımızda o döneme ait herhangi bir SGK'sının yapılmamış olduğunu gördüm. Çalışmış olduğu okula gittim ancak okul arşivlere bakma konusunda oldukça isteksiz davrandı. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sayın ilgili;

SGK ' ya gidip '' işe giriş bildirgesi '' isteyeceksiniz arşivden. 98-99 dediğiniz dönemde o ilköğretim okulu hangi ilin hangi ilçesinde ise SGK işe giriş bildirgesi de o SGK merkezinin arşivinde duruyordur. Onu arşivden çıkarttıracaksınız size aslını değil fotokopisini verirler , o fotokopiyi arşivden alıp , son SGK sının olduğu ilin ilçesine gidip işlettireceksiniz. Bu arada o fotokopiyi de çoğaltın bir kaç nüsha da sizde kalsın. Acil çözümler dilerim , hella sis farları eşliğinde hoşgeldin 2024 .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sayın ilgili;

SGK ' ya gidip '' işe giriş bildirgesi '' isteyeceksiniz arşivden. 98-99 dediğiniz dönemde o ilköğretim okulu hangi ilin hangi ilçesinde ise SGK işe giriş bildirgesi de o SGK merkezinin arşivinde duruyordur. Onu arşivden çıkarttıracaksınız size aslını değil fotokopisini verirler , o fotokopiyi arşivden alıp , son SGK sının olduğu ilin ilçesine gidip işlettireceksiniz. Bu arada o fotokopiyi de çoğaltın bir kaç nüsha da sizde kalsın. Acil çözümler dilerim , hella sis farları eşliğinde hoşgeldin 2024 .
    Çok teşekkür ederim sayin Lucky Player, aynen dediğiniz gibi ilerleyecegim. Cevabınız için tekrar teşekkürler

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Selam,
    Gectigimiz gunlerde deneme amacli emekli basvurusu yapayim dedim e-devlet ustunden. Sunlar karsima cikti.
    2016 yilinda gurbet icin istifa etmem sonrasinda isten cikis bildirgesi online olarak gozukmuyor.
    2003 yilinda ise girdigim yer, ise giris bildirgesinde 2033 yili olarak giris yapmis
    Her iki kurumun IK yetkililerine e-posta attim bakalim duzeltebilecekler mi?

Uzun donem SGK dokumunde ise hicbir anormallik gozukmuyor. Ne 2016 yilindaki isten cikis eksik, ne de 2033 diye bir giris var.

Velhasil, bu surecte boyle ufak surprizler kacinilmaz gozukuyor.

4. Banka promosyon lari sok rakamlar telaffuz ediliyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Banka promosyon lari sok rakamlar telaffuz ediliyor
    promosyonlara yetısemıyoruz kapatıp, tekrar fark alıyoruz...yılbasından sonrada yenıden kapatıp fark alınabılır dıye dusunuyorum
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6. Arkadaşlar merhaba ben eyt’liyim de şuan gss primi ödüyorum.Eğer yasa bu ay yürürlüğe girerse,yasa yürürlüğe girdikten sonra başvuru yapmadan önce Ocak ayı gss primini ödemelimiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim tşk

7.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba ben eyt’liyim de şuan gss primi ödüyorum.Eğer yasa bu ay yürürlüğe girerse,yasa yürürlüğe girdikten sonra başvuru yapmadan önce Ocak ayı gss primini ödemelimiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim tşk
    emekli işlemleri ocak sonu başlar mart sonu maaş hesaplara yatar, bu nedenle genel sağlık sigortası ocak ve şubat devam etmeli. sistemde emekli oldunuz yazısı görününceye kadar yatırmak zarar vermez.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    emekli işlemleri ocak sonu başlar mart sonu maaş hesaplara yatar, bu nedenle genel sağlık sigortası ocak ve şubat devam etmeli. sistemde emekli oldunuz yazısı görününceye kadar yatırmak zarar vermez.
    Teşekkürler

Sayfa 187/472 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •