Debelenip duruyor..
Sonumuz teslaya benzemez inşallah....
YTD.
Debelenip duruyor..
Sonumuz teslaya benzemez inşallah....
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Üstüne toprak mi atsak be geberik gibi duruyor
Merhaba. Bir q4 satış tahmininiz var mı acaba ?
Ben yıl sonu support ucretleri ( ozellikle turkcell tarafından iyi bir tutar gelmeli ) Ufone ihalesi ve q4 de yeni alınan ihalelerle birlikte 55M in üzerinde bekliyorum .
Ayrıca 109 a maliyetlenen kurumsal yatırımcıya gösterilen yol haritasında bunun sinyalleri verilmiş olmalı .
tesekkurler
su saatte 15 bin lot işlem
Bu kadar bilinmezlik icinde bir kar rakami tahmini imkansiz. Ha edersin ama anlamli olmaz.
Ama surasi var ki, Ufone satisi 3.ceyrek bilancosuna dahil gorunuyor. Bence oyle. Hatta benim en buyuk korkularimdan birisi, aslinda belki de 4. ceyrekte olmasi gerekirken, su hareketi cekebilmek icin 3. ceyrege kaydirma yapilmis midir suphesi.
109 maliyetle alan kurumsal yatirimci, normal sartlarda evet dediginiz gibi daha cok sey biliyor olmali ve 109 onlara (normal sartlarda) makul gorunmus olmali. Ama burasi borsa ve orasi Turkiye, her turlu oyun gordugumuz icin, sonucta bir sekilde hisse degeri minimum sanki 109 mus gibi gostermek icin, kendileri ile resmi olmayan bir sekilde alakali kurumlar vasitasiyla yapilmis bir nevi sag cep sol cep misal bir sey kesinlikle olmamistir da diyemiyoruz. Bu sekilde yapan o kadar sirket patronu var ki. Sirket degeri minimum falanca gozuksun diye filanca kurumla anlasiyor, degerinin ustunde rakama ona satiyor, sonra bunu goren ky o fiyati taban bilerek aliyor, mal cakiliyor o yuksek fiyattan, sonra araci kuruma satilan mal geri aliniyor.
Insallah her sey normal bir sekilde ilerliyordur Kront'ta ve yaptiklari en cirkin sey sadece duzenli 2 sene haber gondermeme ve sonra ani haber yagmuruna tutmadan ibaret olsun.
Yoksa, sektore bakinca, sirketin ar-ge'ya yaptigi yatirimlara bakinca, son gelen Havelsan, Turksat anlasmalarina bakinca, eklenen yeni moduller, veri maskeleme ve davranis analizi modullerinde yapilan gelismelere bakinca, Ufone'un sadece buyuk data analizi modulune yillik 1.75 milyon dolar vermesine bakinca, yatirimci sunumunda yazan beklentilere bakinca sanki isler iyiye gidiyor ve daha da iyiye gidecek gibi geliyor bana.
Yazdigim kotu senaryolar, en kotu ihtimali de her zaman goz onunde bulundurmak gerektiginden kaynaklaniyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.
piyasa iyi iken düşse belki şüphelenilsbilir ama piyasada tat yok maalesef psikolojik sınırlar zorlanıyor
ohhh günlük kesicimizide yemişiz çok şükür.....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
İnanın ne söylesem yalan olur Sn.anado. Şirketin durumunu ve satışları bilmiyoruz. Olanı bilmediğimiz gibi ne gösterileceğini de bilmiyoruz. O yüzden kimseyi yanıltmak istemem. Sadece şu husus var benim açımdan çok önemli olan: Şirketteki her durumun (Satışlara, KAP'lara, bilançoya, Gartner değerlendirmelerine kadar.) şirket tarafından kontrol edildiğini düşünmeye başlamıştım. Ama bu işlem hacimleriyle bu fiyatlara düşmesi bana alacaklarını alıp hisseyi bıraktılar mı acaba? diye de düşündürttü. Piyasa dinamiklerine kalırsa kısa vadede Kron'un işi çok da kolay olmayabilir. Bekleyip göreceğiz.
Yer İmleri