selam arkadaşlar nasılsınızkeyifler her zaman ki gibi
patronun teli var mı az destek atsın bari![]()
selam arkadaşlar nasılsınızkeyifler her zaman ki gibi
patronun teli var mı az destek atsın bari![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
bundan sonra 2 li tepe görüp satmayanın)))
uzun vade işi zordur dayanmak yurek ister adam ev alır 2-3 yıl fiyatına bakmaz ne oldu diye burda 15 dk lık çizimler yapar durur...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
500 600 milyonluk kap gelse barieski günleri hatırlasak
![]()
yurt dışından hısse alan bır arkadaşımız vardı,ismını unuttum şimdi,,kontr,smrtg hep zırveden alıyordu ,,sanırım satıp çıktı muhtemelen..ne olursa olsun ya da hangı sektor olursa olursa zırvedeyken mal almamak lazım..twıtter takıp eden ve etkılenen çok ky var,borsa eskı borsa değil herkes herşeyı bılıyor artık..şirketlerı dıpte ıken uygun fıyata alamazsak işimiz zor ..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
seçim tarıhını guncelleyebılırız dıye haber düştü,,bu satışları arttırabılır...bıran önce netleşmesı lazım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri