Sayfa 292/892 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

selam arkadaşlar nasılsınız keyifler her zaman ki gibi

patronun teli var mı az destek atsın bari
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

bundan sonra 2 li tepe görüp satmayanın )))

3. uzun vade işi zordur dayanmak yurek ister adam ev alır 2-3 yıl fiyatına bakmaz ne oldu diye burda 15 dk lık çizimler yapar durur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

500 600 milyonluk kap gelse bari eski günleri hatırlasak

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hisse ve patron guzellemesi yapan da kalmadı. Gençler uyanın bugün Perşembe. Raks edicez daha
    halka arz haberini hisse de geçiricem gelse de artık ne olacaksa bakalım beklenti bitti diye daha da toprağa bakmayalım da

geçenki yatırım finans lotlarını yatırım fonu ve citi banka virmanlamış.

6. yurt dışından hısse alan bır arkadaşımız vardı,ismını unuttum şimdi,,kontr,smrtg hep zırveden alıyordu ,,sanırım satıp çıktı muhtemelen..ne olursa olsun ya da hangı sektor olursa olursa zırvedeyken mal almamak lazım..twıtter takıp eden ve etkılenen çok ky var,borsa eskı borsa değil herkes herşeyı bılıyor artık..şirketlerı dıpte ıken uygun fıyata alamazsak işimiz zor ..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    halka arz haberini hisse de geçiricem gelse de artık ne olacaksa bakalım beklenti bitti diye daha da toprağa bakmayalım da

geçenki yatırım finans lotlarını yatırım fonu ve citi banka virmanlamış.
    Yatirim fonlari aralikta verdiklerini ucuzdan alıyor. 130bin lot geçmiş takasda. Alırken kazanmak buna denir. Ky dökmeye ugrasanlar fonlara bedava mal toplama fırsatı sunuyor.

8. seçim tarıhını guncelleyebılırız dıye haber düştü,,bu satışları arttırabılır...bıran önce netleşmesı lazım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 292/892 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •