Bugün yavaş yavaş geliyor , ortalama yüzde 20 gibi bir artış geliyor ...
B.yalı yok gene neresine saklamasını şaşırdı şaşkın amed. 123 isyeri baska bahara kalmış olabilir [emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Kardeş; Bende çok niyetlendim bunları mahkemeye vermek için hatta yıllarca işlemlerin ekran görüntüsünü kaydettim, elimde yüzlerce sayfa Matrix birikti, kaç hesaptan kaçkez virman yapıldığına kadar kayıt ediyordum, ta ki geçen yılsonu bilançosunu son günün son dakikasına kadar bekletip gece yarısı vermesinden sonra bunların güvendiği dahlar olduğu kanatine vardım, zaten varlık fonunun bunu topladığını uzun zamandır biliyordum, ama bu son düşüş tam bir komedi oldu..!!!
Ismarlama iş yatırım raporu ile %25 lik bir düşüş ardından yeni raporlar, fakat pastanın üzerindeki çilek eksik, büyükyalının minimim 4 milyar TL art yazacağını bilmeyen yok, benim tahminim 9 milyar TL gelir, defter değeri 27-28 civarına gelir..!!!
Velhasıl kelam, bu hissede oynayan sadece patron değil gurup var varlık fonu var ve keltoş var..!!!
Bakalım sonu ne olacak, yıl sonu göreceğiz .;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Büyük yalı devri karşılığında patron gayri ahlaki bir sekilde topladığı lotlari ucuz fiyattan varlık fonuna devrettiğini düşünüyorum..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
bu şirket, bu forum ve twitterdaki 3-5 pislik tipi neden hala mahkemeye vermez anlamış değilim. birisi benim şirketim hakkında böyle iddialarda bulunacak bağırsaklarını deşerim onun.
şirket bu konuda tamamen beceriksizlik abidesi.
3-5 düşük zeka seviyeli cahil cühela tipin bunları söylemesine izin veriyorsan ucuz olursun. git kchol vs için konuş bakalım böyle sabah akşam. klas meselesi...
Yer İmleri