Sayfa 319/608 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    ortagın bir bildiği vardır dedik değerleme bekledik akşam
    Dün yollanmayarak 1 gün daha bu kötü durum kullanıldı, el Classico burası İçin .

2. Bugün yavaş yavaş geliyor , ortalama yüzde 20 gibi bir artış geliyor ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Dün yollanmayarak 1 gün daha bu kötü durum kullanıldı, el Classico burası İçin .
    neydi özaksa koy sepete
    ikramdan faydalandık,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

B.yalı yok gene neresine saklamasını şaşırdı şaşkın amed. 123 isyeri baska bahara kalmış olabilir [emoji41]
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Bugün yavaş yavaş geliyor , ortalama yüzde 20 gibi bir artış geliyor ...
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Kaç yıldır Piyasada işlem yaptığımı unuttum, daha önce hiç bu tahtada işlem yapmamıştım. Sadece şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en aşağılık hisse. Sahibininde beş para etmez biri olduğunu düşünüyorum.

Yapacak şey belli, direkt mahkemeye vermek bunları. Şu an işlemleri anbean kaydediyorum.
    Varsın benim param da batsın ama ben bunlara mapus korkusunu yaşatacağım inşallah.
     Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    İstersen 10 tavan git, iş yatırım raporu, büyük değerlemeleri yollaamaman, nereden virmanlandığı belli olmayan milyonlarca lot ile baskı, Kasımda deli gibi nakit olmasına rağmen ile geri alım yapmaman. Ortada hiçbir sebep yokken tahtaya önlem gelmesi.

Allah şahittir, bunların hesabını vereceksin.
    Kardeş; Bende çok niyetlendim bunları mahkemeye vermek için hatta yıllarca işlemlerin ekran görüntüsünü kaydettim, elimde yüzlerce sayfa Matrix birikti, kaç hesaptan kaçkez virman yapıldığına kadar kayıt ediyordum, ta ki geçen yılsonu bilançosunu son günün son dakikasına kadar bekletip gece yarısı vermesinden sonra bunların güvendiği dahlar olduğu kanatine vardım, zaten varlık fonunun bunu topladığını uzun zamandır biliyordum, ama bu son düşüş tam bir komedi oldu..!!!

Ismarlama iş yatırım raporu ile %25 lik bir düşüş ardından yeni raporlar, fakat pastanın üzerindeki çilek eksik, büyükyalının minimim 4 milyar TL art yazacağını bilmeyen yok, benim tahminim 9 milyar TL gelir, defter değeri 27-28 civarına gelir..!!!

Velhasıl kelam, bu hissede oynayan sadece patron değil gurup var varlık fonu var ve keltoş var..!!!

Bakalım sonu ne olacak, yıl sonu göreceğiz .;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Büyük yalı devri karşılığında patron gayri ahlaki bir sekilde topladığı lotlari ucuz fiyattan varlık fonuna devrettiğini düşünüyorum..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Kardeş; Bende çok niyetlendim bunları mahkemeye vermek için hatta yıllarca işlemlerin ekran görüntüsünü kaydettim, elimde yüzlerce sayfa Matrix birikti, kaç hesaptan kaçkez virman yapıldığına kadar kayıt ediyordum, ta ki geçen yılsonu bilançosunu son günün son dakikasına kadar bekletip gece yarısı vermesinden sonra bunların güvendiği dahlar olduğu kanatine vardım, zaten varlık fonunun bunu topladığını uzun zamandır biliyordum, ama bu son düşüş tam bir komedi oldu..!!!

Ismarlama iş yatırım raporu ile %25 lik bir düşüş ardından yeni raporlar, fakat pastanın üzerindeki çilek eksik, büyükyalının minimim 4 milyar TL art yazacağını bilmeyen yok, benim tahminim 9 milyar TL gelir, defter değeri 27-28 civarına gelir..!!!

Velhasıl kelam, bu hissede oynayan sadece patron değil gurup var varlık fonu var ve keltoş var..!!!

Bakalım sonu ne olacak, yıl sonu göreceğiz .;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Syn hocam bu şirketin pd/nad kaçla fiyatlanır tahmininize göre. Geçmiş yılların gün ve gün çarpanlarını inceledim. Hiç yüksek çarpanla fiyatlanmamış.

8. bu şirket, bu forum ve twitterdaki 3-5 pislik tipi neden hala mahkemeye vermez anlamış değilim. birisi benim şirketim hakkında böyle iddialarda bulunacak bağırsaklarını deşerim onun.

şirket bu konuda tamamen beceriksizlik abidesi.

3-5 düşük zeka seviyeli cahil cühela tipin bunları söylemesine izin veriyorsan ucuz olursun. git kchol vs için konuş bakalım böyle sabah akşam. klas meselesi...

Sayfa 319/608 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •