Sayfa 79/990 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana göre insanlara nasılsın iyi misin diye sorabilmek için zengin olmak gerekiyor. Heyben boş olunca derdini soramıyorsun.

Fakir adam hal hatır sorunca tedirginlik yaratıyor.

<<<<<<<<

Maymunun biri bir gün ormanın derinliklerine doğru yol alıyormuş. Birden karşısına son hızla kaçan bir ayı çıkmış. Seslenmiş :
    – Hoop ayı kardeş niye kaçıyorsun ?
    — Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı.
    — Eeee ne var bunda?

— Eeesi varmı bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk ben kaçmayım da kimler kaçsın? Ayı kaçarken maymun da yoluna devam eder. Bir süre sonra karşısına hızlı bir şekilde kaçmaya çalışan kaplumbağa gelir. Maymun sorar:

— Hooop kaplumbağa kardeş niye kaçıyorsun?
    — Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı.
    — Eee ne var bunda? — Eeesi varmı, bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev ben kaçmayım da kimler kaçsın deyip kaçmaya devam eder. Maymun da ormanın derinliklerinde ki gezintisine devam eder. Birden karşısına yırtık uçurtma gibi kaçmaya çalışan leylek gelir.Seslenir :
    –Hoop leylek kardeş niye kaçıyorsun?
    –Hiç sorma maymun kardeş. ormanı maliyeciler bastı.
    –Eee ne var bunda ? –Eesi varmı? Bende yazlık, hanımda yazlık, çocuklarda yazlık deyip yoluna devam eder. Maymun gezintisine devam ederken birden dönüp kaçmaya başlar, bir süre kaçtıktan sonra birden durur.

–Ulan ben niye kaçıyorum? Benim kıçım açık, hanımın kıçı açık, çocukların kıçı açık…
    Sn.Ariston,bunlar orman kanunundan habersizlermiş.

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sn.Ariston,bunlar orman kanunundan habersizlermiş.
    Bu sizin imzanız.

"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bu sizin imzanız.

Cahil insanlar aralarında daha açık seçik konuşuyor, eğitim ve akıl arttıkça semboller ve dolambaçlı yollar devreye giriyor.

Komşum askerde insanlar her gün duş alıyor mu diye sordu, ben de benim zamanında 2 hafta bir sıra ya geliyordu ya gelemiyordu, Türkiye'de erkekler o yüzden bu konulara çok takmıyor olabilir diye cevap verdim. Bence kadının kafasında bir şablon var ona uyuyorum mu diye bakıyor. Sen gidince bardağını amonyaklı deterjan ile yıkıyorum dedi zaten.

>>>>>>>>>>>
    https://www.hurriyet.com.tr/dunya/te...-oldu-42159156

Temizliğin hastalığa neden olacağını düşünüyordu... 70 yıldır yıkanmayan adam, yıkandıktan sonra öldü!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yok o görünen neden olabilir, esas olarak anahtar kilit uyumu sorunu var bence. Empati yapın diye moda çıkmıştı, en son ne oldu bilmiyorum.

Cahil insanlar aralarında daha açık seçik konuşuyor, eğitim ve akıl arttıkça semboller ve dolambaçlı yollar devreye giriyor.

Komşum askerde insanlar her gün duş alıyor mu diye sordu, ben de benim zamanında 2 hafta bir sıra ya geliyordu ya gelemiyordu, Türkiye'de erkekler o yüzden bu konulara çok takmıyor olabilir diye cevap verdim. Bence kadının kafasında bir şablon var ona uyuyorum mu diye bakıyor.

Sen gidince bardağını amonyaklı deterjan ile yıkıyorum dedi zaten.-
    ------------------------------------------------------------------
    Bazı insanlar aşırı titiz,hastalık derecesinde olabilirler,Benim hatun da böyle ama farklı yönleride olabiliyor bu insanların...yaşamadan anlamak zor bu insanları..
    Ön yargılı olmayın,1 şans verin...Yaşa ve gör derim...

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bazı insanlar aşırı titiz,hastalık derecesinde,Benim hatun da böyle ama farklı yönleride olabiliyor bu insanların...yaşamadan anlamak zor bu insanları..
    Ön yargılı olmayın,1 şans verin...Yaşa ve gör derim...
    Kadın annem Yahudi ben değilim dedi, annesinin malı mülkü varmış vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kadın annem Yahudi ben değilim dedi, annesinin malı mülkü varmış vs.
    Din seçimdir değiştirebilinir...çok da önemli değildir..melez evlikler (beraberlikler) olabilir...(bence)

7. Ben şimdilik gitti...

Konu böyle başlamıştı..İlk insan vedalaşırken 5 rakamını bulmuş olabilir de ...5-Penç -...

Biz yahudilerin evinin yanında yıkama kazanlarımıx vardı..
    Çok temizliğe dikkat ederdik..
    Sonra ayarı kaçırdık..
    Sonra isa as geldi
    Önceliğiniz manevi temizlik dedi..
    Onu da yanlış anladık isev iler olarak..
    Kirli gezmeyi ibadet sandık..
    Yılda bir yıkandık.
    Sonra ona da ayar geldi..
    Şimdi imanın ibadetin yarısı oldu...
    Komşun normal davranıyor..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yok o görünen neden olabilir, esas olarak anahtar kilit uyumu sorunu var bence. Empati yapın diye moda çıkmıştı, en son ne oldu bilmiyorum.

Komşum askerde insanlar her gün duş alıyor mu diye sordu, ben de benim zamanında 2 hafta bir sıra ya geliyordu ya gelemiyordu, Türkiye'de erkekler o yüzden bu konulara çok takmıyor olabilir diye cevap verdim. Bence kadının kafasında bir şablon var ona uyuyorum mu diye bakıyor. Sen gidince bardağını amonyaklı deterjan ile yıkıyorum dedi zaten.

>>>>>>>>>>>
    https://www.hurriyet.com.tr/dunya/te...-oldu-42159156

Temizliğin hastalığa neden olacağını düşünüyordu... 70 yıldır yıkanmayan adam, yıkandıktan sonra öldü!
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 79/990 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •