Sayfa 19/207 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1652 madde; 145 - 152 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Ayrıca geri alımları sadece çok sert düşüşlerde yaptılar şimdiye kadar. Hisseyi yukarı sürelim diye hiç alım yapılmadı hatırladığım kadarıyla. Ayrıca geçen ay hisseler 36,7 TL den satılmasaydı (kime satıldığının açıklanmasını merakla bekliyorum) hisse düzeltmede bu kadar düşmezdi.

2.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Son damla dona düştü ise bu iş bitmiş demektir.
    Herkesin gözü ıvırını zıvırını satıp borsaya girmek iken son kuruş da borsaya düştü. Düşecek kuruş kalmadı.
    Artık herkesin gözü borsadaki parayı nasıl çekerim de birşeye yatırırım derdinde.
    Durum tesbitini doğru yapan ve Bir adım önde olan kazanacaktır.
    Reis 15 dolar nakaratı ne oldu ,rafa mı kalktı... Son kuruş bitti,son damla dona düştü, iş işten geçti, fiş çekildi , oldu mu şimdi... Kaçmak isteyene güle güle, kızsak ta sövsek te biz burdayız...

"Fat Lady" söylemeden ne oyun ne de opera biter.

Kendi şahsına münhasır mevcut "ekonomi-politika"lar sürdürülür ve piyasaya paket paket paralar saçılırken bitmez.

Dengeleyici bir gücün olmadığı bir ortamda son sert düşüşler çok da anormal değil. Dalga tersine döndüğünde aynı sertlik diğer yöne doğru da yaşanacaktır. Esas olan, bu dalgalanmalarda terse düşmemek ve orta-uzun vadeli öngörüler temelinde kısa-orta vade sağlam bir stratejiye sahip olmaktır.

Dalgaya göre salınım, önünde sonunda kişiyi istemediği bir kıyıya istemediği bir zamanda savurabilir. Özellikle de bu volatil ortamda...
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

4.  Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Reis 15 dolar nakaratı ne oldu ,rafa mı kalktı... Son kuruş bitti,son damla dona düştü, iş işten geçti, fiş çekildi , oldu mu şimdi... Kaçmak isteyene güle güle, kızsak ta sövsek te biz burdayız...
    Sayın furki ben borsa geneli için yorum yaptım. Genel bir uyarı. Nitekim bunu uyguladık 10/15 gündür yeterli nakite geçtik.

Sahol deki hedefim hep baki.

Hangi tarih olduğunu unuttum borsa endeksi yıllık %100 kaybettirmişti.
    Bir ekonomi yazarı her hafta artan bir kağıdı aldığını varsayarak bir hesap yapmıştı. 52 haftada başlangıç 1 milyonunu her hafta o hafta artan bir kağıda yatırması halinde inanılmaz bir para kazandırdığını hesaplamıştı. Geometrik dizi ile büyüyen bir hesap.

Yani burası borsa, herşey ne kadar kötü olursa olsun mutlaka fırsatlar vardır ve para kazanılır.

Kaldı ki borsanın esas amaçı senin benim paramı alma üzerine kuruludur. Kaybetmek zorundayız kural bu. Mesele bu kuralı kendi Lehimize çevirmektir.
    Dilim bu kadarına döndü gerisini sen anlamışsındır...
    Lafın tamamı deliye söylenir.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Bir hissede temel analizci olup uzun vadeci iseniz, iz sürüp adet arttırmalısınız. Borsada garantili olarak kazanmanın yolu orta ve uzun vadedir. Yeter ki elinizdeki hisse şişirilmiş olup değerinin üzerinde işlem görmesin. Hisse senetleri kripto para borsası değil gerçek yatırımcısı şirket değerlerini ön planda tutar. Hesap kitap işidir. Kazanan da bu yatırımcı grubudur.
    Son düzenleme : agg; 11-01-2023 saat: 09:49.

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın furki ben borsa geneli için yorum yaptım. Genel bir uyarı. Nitekim bunu uyguladık 10/15 gündür yeterli nakite geçtik.

Sahol deki hedefim hep baki.

Hangi tarih olduğunu unuttum borsa endeksi yıllık %100 kaybettirmişti.
    Bir ekonomi yazarı her hafta artan bir kağıdı aldığını varsayarak bir hesap yapmıştı. 52 haftada başlangıç 1 milyonunu her hafta o hafta artan bir kağıda yatırması halinde inanılmaz bir para kazandırdığını hesaplamıştı. Geometrik dizi ile büyüyen bir hesap.

Yani burası borsa, herşey ne kadar kötü olursa olsun mutlaka fırsatlar vardır ve para kazanılır.

Kaldı ki borsanın esas amaçı senin benim paramı alma üzerine kuruludur. Kaybetmek zorundayız kural bu. Mesele bu kuralı kendi Lehimize çevirmektir.
    Dilim bu kadarına döndü gerisini sen anlamışsındır...
    Lafın tamamı deliye söylenir.
    Aynı düşüncedeyim. Istediğim miktarlarda hisse adedini zaten tutuyorum. Bir miktar nakdi de fiyatlar geri geldiğinde kullanmak niyetinde değilim. Seçim tarihi geldiğinde veya sonrasında bugün gördüğümüz oynakliktan çok daha fazlası olabilir. Tek senaryo üzerinden gitmek hata paylarını artırır. Siyasî, mali ve ekonomik yorumlara göre secim sonrasında da değişiklik yapmaya kafaca hazır olmaya çalışırım.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

7. Bu endeksinde ne yapacağı belli değil ne yapsam bilemedim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 3 ocak dan bugüne kadar yabancı takas grafiği bıyıklı yabancı pala lar yapıyor bu işlemleri yatırımcılara korku salmak için .
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 19/207 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •