Evini satıp,arabasını satıp borsaya giren mi ararsın. Kredili islem yapıp borsada bekleyenler mi ararsın. Pala da istihbarat sağlam. Ky batmadan borsaya küsmeden rayına oturmaz artık.
Evini satıp,arabasını satıp borsaya giren mi ararsın. Kredili islem yapıp borsada bekleyenler mi ararsın. Pala da istihbarat sağlam. Ky batmadan borsaya küsmeden rayına oturmaz artık.
Son düzenleme : dva glaza; 11-01-2023 saat: 18:59.
Ne bu tantana beyler , biz Eşşekmiyiz 2.5 aydır çuvalla parayı faizde tutuyoruz , zaten bütün hisseler balondu , Koç grubu hisseleri bile 2026 yılını fiyatlamaya başlamıştı balondu , umarım Kılıçdar yine tweet atıp herşeyi berbat etmez...
Kapanış seansında Yatırım Finansman'ın ciddi alımları var.. Yaklaşık 1 milyar kadar..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
düzeltme olur. orda sorun yok.
sorun= düzeltme olurken nakitin kalmaması, mermilerin harcanmış olması.
karlı pozisyonda olsan dahi paçal yapılacak kadar iyi hisse alamamak.
gundwane muhabbeti çok yapılıyor. o hiç bir zaman düzeltme olmaz demedi. 300-500 abartıp 1500 puan bile düşer ama V yapıp hızlıca çıkar dedi. sonuçta 2 yıl önce 1500 olan endeksin şimdi 1500 puan düşmesi hiç de önemli değil.
benim anladığım çok büyük çöküşler, yıllar süren ayı piyasaları olmaz dedi ve çok haklı.
ben de aynen öyle düşünüyorum.
misal şimdi 3,5 milyon nakitim olsa gidip ev falan alıp almak yerine bana paranın en az yüzde 10'unu 3 ay içinde geri verecek temettü şirketleri hala bolca var. 3 yılda da paranın tamamını geri öder. büyüme de cabası.
ev alsan 10 yılda belki öder. o da kiracı iyi olursa, ev sağlam kalırsa.
iyi akşamlar.
audentes Fortuna iuvat
bist 100 endeksi, sasanın 17 kasımda düşüşe başladığı seviyeden kapattı ve sasa en dibi olan 90'dan değil de 102,70 den kapattı.
sasa en şişik olansa, diğer hisseler fazla düştü diyebiliriz.
gündüz yazdım : bist 100 4500 civarından dönmesi lazım.
Yer İmleri