Sayfa 825/993 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn.canlı bu konuya genellikle makro ekonomik detaylar ile bakılır ki iktisatçıların çoğu şu anda aynı bakıyor

örneğin; dış ticaret açığı tarihi seviyelerde ve artmaya devam edecek, cari açık yine zirveleri zorluyor, enflasyonist ortamın döviz üzerindeki cari ilişkisi vs., abd faiz oranları, euro bölgesi resesyon beklentileri ve potansiyel ihracat daralması vs

bunlar buzdağının görünen kısmı ve bu kısıma bakarak yapılan yorumlar ile döviz ilişkisi kurma yöntemi eksik kalıyor.

birde mikro ekonomik açıdan incelenmesi lazım. ben döviz konusunda gerginlik var derken bu hususun altını çiziyorum, ki bu gerginlik artan hızla devam ediyor. mikro bazlı üretim, maliyet, girdi-çıktı arasında belirginleşen problemler.

yine finansal piyasadaki büyük oyuncuların duruşu, hareketi ve pozisyonlanması ! konuya bakış açıları vs. vs.

gözönündeki konuları görürsünüz makro sıkıntılar gibi seçime kadar belki çözersiniz ama dip dalgası hızla büyüyor ve malesef politika yapıcılar bunu gözardı ediyor. bu dip dalga büyüyor. gerginlik mikro tarafta gerçekten hissediliyor.

inşallah politika yapıcılardan birileri bu konuya el atar. yoksa seçime kadar değil her an herşey olur. inşallah olmaz hepimiz aynı gemideyiz sonuçta

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Merhaba sn.hayek , 3 gündür size sormak için sisteme giriş yapayım derken hep işim çıktı. Bu döviz konusunda çok ısrarlısınız. Aslında hesap bilen herkes buraların normal olmadığını biliyor. Fakat genel olarak yıllarca yapılanlardan öğrendiğimiz , seçime kadar silah dayasalar doları uyandıramazlar . Bu seçim sıradan seçim değil.

O halde ümitlenmemizi gerektirecek hususu merak etmek durumundayız. Eğer sakıncası yoksa paylaşırsanız sevinirim.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Iş bankası kartıma 340 tl ücret tahakkuk ettirmişler.
    Söke söke geri aldım
    Bugün gişeden para yatırıyorum gişedeki kız kredi kartı almaz mısınız dedi aidatsız mı dedi yok dedi aidatlı bir ay açık kalsın kullanmayın kapatın dedi işlemi yapmasını bekliyorum yapmıyor öyle Bekliyorum tekrar sordu Beni kıracak mısınız .

Benim ne avantajım var yatırdığım paradan bir tanesini hemen iade et hizmet Bedeli olarak dedim kız hızlıca işlemi yaptı dekontu verdi çıktım şubeden .

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bekliyorum tekrar sordu Beni kıracak mısınız .
    Her yerde aynı tavır, ülke dilençi moduna girdi ...

4. Ayhan başkan yarın işe gitmez artık. Eğer dışarı çıkmak zorunda kalırsa kılık değiştirerek çıkar. Eğer burada yazmazsa başkanım ya eli kolu kırık yada yoğun bakımda.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan yarın işe gitmez artık. Eğer dışarı çıkmak zorunda kalırsa kılık değiştirerek çıkar. Eğer burada yazmazsa başkanım ya eli kolu kırık yada yoğun bakımda.
    ayasofya eski başbakanın sıçhmış sıvamış bu gece, resmen ben kripto akp.liyim demiş..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    elumuze sağlam verdiler
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://twitter.com/albatroszero/sta...92754631430147

Zenciler ve masum kızın hikayesi.
    Egeduk ustadım nerelerdesiniz

ben artık eski Batman değilim kirlettiler beni

sizin sohbetinize layık değilim artık üüühühhühü

7. Şemsiyeyle endoskopi olur mu?

pistte oluyomuş maalesef.

Sayfa 825/993 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri