hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Cümleten iyi geceler![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bu konuda biraz hariçten gazel okumak gibi olacak ama birkaç şey söylemek isterim , esasen şahsi kanaatim hakiki dost bulmak en az para bulmak ve çoğu zaman bana gore paradan değerlidir , insan öyle bir duruma düşebilir ki parasını bile kontrol edemeyebilir bu durumda hakiki dostlar yetişir .
Amcam oz evlatları tarafından bakim evine gönderilmek istendi amcam beni sevdiğinden bir de benim ikna etmemi istediler , durumu aşırı kotu değildi ben müdahale etmem dedim arkadan dava açıp adama vasi olmaya çalışsam mi diye hesap yaparken vefat etti de kurtuldu.Yani insan evladından bile emin olamayabilir vay canına dediği anda ise herşey bitmiş başkalarının eline düşmüş olabilir .
Bu durumda insanin bir dostlar konsorsiyumu olması ve onların sorunları çozmesi muhteşem olur .
Bir de alternatif Batman in uşağı Alfred gibi beyaz eldivenli frak giymis bir yardımcının olması ama Alfred de olumsuz ve hastalanmaz değil velhasıl , Allah sonumuzu hayır etsin pek çok bitik insan gördüm Amerikadaki kendini aramayan oğlundan kızından bahsedip yasli halinde boş yapan. Olsa ne olur olmasa ne olur .Allah herkesin kalbine gore ölüm versin .Kimse de benim ailem böyle yapmaz demesin zaten en büyük zararlar em yakınlar ve fazla yedirilen içirilen kimselerden gelir genellikle.
Fazla ukala ve bilmiş gibi yazdıysam affola.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Cumalar...
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri