Sayfa 856/993 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bugüne kadar Türkiye de AKP liderine neden sürekli '' dünya lideri '' derler diye düşünürdüm !! Bugün öğleden sonra bu
    düşünceden tamamen kurtuldum. Aydınlandım !

KKTC başbakanı ile Cumhurbaşkanı yrd. Fuat Oktay basın toplantısı yaparak ; müjdeleri sıraladılar.

müjde 1 . KKTC ye denizaltından elektrik hattı çekilecek . ( geç bile kalınmıştı )

müjde 2. KKTC de yaşayan ve T.C vatandaşı olanlar artık Türkiye de sağlık sisteminden ücretsiz yararlanacak . ( çok geç kalmış bir karar. Afganı, surisi, afrikalısı zaten bedavaydı )

müjde 3. KKTC de sosyal konut projeleri yapılacak. ( işte buna itiraz ediyorum. Güzelim adayı batırmasalardı. Müteahhitleri oradan özellikle uzak tutmak lazım )

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Öyle yapana yıllardır basıyor zaten bide sen bas
    Benim oyumu hep çaldıkları için 20 yıldır oy vermiyorum artık bir oy bile çıkmıyor verdiğim partiye hep olunca bu bıraktım bende

3. Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) borsadaki manipülasyonlara dair rapor hazırladığı iddiasını TBMM gündemine taşıdı. Şık, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay a, Basında yer alan iddialar doğru mudur? MİT tarafından hazırlandığı iddia edilen raporda ismi geçen AKP li isimler kimlerdir. diye sordu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Sadat reklamı yüzünden atılan 3 kişi kk nin talebi üzerine yeniden işe alınmışlar. Şık hareket
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aslında yerel seçimleri de ekleyip hazirandan 3 ay sonra yapsalar birarada ....
    Aslında bu konu çok önemli

Tek seçimde işin bitmesi gerekiyor hem boşa masraf reklam vs. hem gereksiz gündem oluşturmalar rant için belediye kapmaca siyasi gerilimler gerek yok

yap tüm seçimi 5 sene o muhabbete girme zaten son yıl gene seçim modu 1 yıl da seçim arası derseniz 3 yıl kalıyor geriye

sanki 550 Mv çok faydalı oldu işlere yetişemedi de meclis mevcudu 600 + bakanlar oldu

hangi parti fazla bu sayı diyebilecek her MV ye bir sekreter 3 danışman

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Muhteşem muhallefet partilerimiz acaba bu mayıs gibi yapılması planlanan seçimin aslında akp ye oy vermeyecek ; ikametinde olmayacak eğitimde ki z kuşağının önünü kesmek için planlandığını her yerde dile getiremiyor mu? Yoksa muhalefetinde işine mi geliyor acaba, asıl görevlerinde kalmaya devam edecekler çünkü.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    chp o tarihte evelrine gidip oy kullanmak isteyeceklere bilet verecek
    yaw üni öğrencisi zaten ikametini alabilir ki bu basit bir işlem bilet alıp gitmesine ne gerek var.

CDS : 565 düzeyinde

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CDS : 565 düzeyinde
    cisim mi yaklaşıyor

Sayfa 856/993 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz