Sayfa 328/651 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    500K lotu 3 yıla yakındır tutunca daha farklı meyve istiyor insan para zaten eridi gitti bu fiyattan satasım yok
    2 liralik kagidi 12 liraya cikardilar
    baslik KY kayniyor demek ki mal dagitiliyor
    SPK BDDK ya hepsi uyuyor yada isin icinde
    yarin obur gun secim var... yatirimdan anlamayan insanlari uc bes birikimi icin gozu kapali borsaya suruyorlar...
    kuzulari mezbahaya surmek gibi

2.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    2 liralik kagidi 12 liraya cikardilar
    baslik KY kayniyor demek ki mal dagitiliyor
    SPK BDDK ya hepsi uyuyor yada isin icinde
    yarin obur gun secim var... yatirimdan anlamayan insanlari uc bes birikimi icin gozu kapali borsaya suruyorlar...
    kuzulari mezbahaya surmek gibi
    2 Lirayı mecazi mi kullandınız bilemiyorum ama genel olarak düşüncenize katılıyorum. Uzun vadede beklentim olan bir hisse yinede alım için buraları biraz yüksek değerlendiriyorum. Açıkçası 10-11 arası çok az bir miktar aldım. Beklenti fiyatıma geldiğinde daha fazla yatırım düşünüyorum. Takipteki hisselerden olmalı diye düşünüyorum. 10 yıllık THY yatırımcısı olarak kendi deneyimlerinde çok farklı olaylara şahitlik yaptığımdan dolayı bunun da bir hikaye barındırdığını düşünüyorum ama tamamen yanılıyor da olabilirim. Herkesin kendi kararı tabiki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saudi Arabia to continue support to “vulnerable countries” like Turkey

Saudi Arabia’s Finance Minister Mohammed Al-Jadaan said that the Kingdom will continue its financial support to Turkey, Pakistan and Egypt as part of the kingdom’s largesse to vulnerable countries

_vulnerable_
    Heh.
    Adamin Turkiye icin soylegine bak. Baltali Kasabin kapisinda para dilenirsen diyecegi budur.
    Neyse para akitmaya deavm edecekmis, belki Halk Bankasina gelir akan paralar.

Unlu Menkul 5.7 milyar lira kar bekliyor 4. Ceyrekte. Ozel bankalar 20 milyar.
    Bilanco aciklama tarihi 6 veya 13 Subat haftasi.

http://share.matriksdata.com/Images/...1038560174.png

6. Yine açılışta tavan olmadi, boşuna bekliyoruz başında.. ne biçim borsa bu?
    Aksama 6-8 banka tahtası tavana kitleyecek, bakalım musibet ne yapacak

7. Siz ısrarla görünen bugündesiniz oysa analiz bunun çok daha öncesinde yapılmalı bunu bir türlü anlamıyorsunuz.

Sus pussunuz çünkü piyasada beklediğinizin aksi oldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    _vulnerable_
    Heh.
    Adamin Turkiye icin soylegine bak. Baltali Kasabin kapisinda para dilenirsen diyecegi budur.
    Neyse para akitmaya deavm edecekmis, belki Halk Bankasina gelir akan paralar.
    Benzetmede referans olarak bizi almış. Nasıl bir kin-öfke beslemişler ya
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayfa 328/651 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •