Sayfa 771/1044 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Cümlemize üstadım..

pkart tavan oldu (26.04) .. Yorumu hakketti ise, uygun bir zamanınızda rica etsem...

Saygılar..
    Saygılar bizden Çınar hocam...

Klasik PKART hareketleri. Yorum yapacak bir durumu yok. Tahtacısı biraz değişik birisi...

Zamanı müsait olanlar için gelecekte iyi olabilir ama kısa vade pek bir şey beklememek gerekiyor...

Şimdi ben böyle dedim ama her an beni ters köşe edecek bir hareket yaparsa da şaşırmam...

İnanın artık fiyata bile bakmıyorum. Canı ne zaman isterse, o zaman hareket etsin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Saygılar bizden Çınar hocam...

Klasik PKART hareketleri. Yorum yapacak bir durumu yok. Tahtacısı biraz değişik birisi...

Zamanı müsait olanlar için gelecekte iyi olabilir ama kısa vade pek bir şey beklememek gerekiyor...

Şimdi ben böyle dedim ama her an beni ters köşe edecek bir hareket yaparsa da şaşırmam...

İnanın artık fiyata bile bakmıyorum. Canı ne zaman isterse, o zaman hareket etsin...
    Eyvallah.. Teşekkür ederim ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Baydöner halka açılacakmış. Sırada çiğköfteciler var.
    Haftasonu yazısı bu kadar.
    Gerisini ben getirmeyeyim. Ceza alacağım kesin. Ceza almayayım di mi ama. Lazım olurum belki .

Tüm başlık sakinlerine mutlu, huzurlu, sakin bir haftasonu dilerim

Düzeltme ;
    Bu çok sert oldu biraz yumuşatayım bari

Jean Leon Gerome (1896)
    " Kuyudan Çıkan Gerçek "

19. yüzyıl efsanesine göre GERÇEK ve YALAN bir gün buluşurlar. YALAN doğru söyler ve " bugün hava çok güzel" der. GERÇEK onun etrafına bakar ve gözlerini gökyüzüne kaldırır. Gün gerçekten çok güzeldir. Bir kuyunun önüne gelene kadar birlikte çok zaman geçirirler.
    YALAN doğru söyler "su çok güzel, birlikte banyo yapalım!" GERÇEK, bir kez daha şüpheci bir şekilde suya dokunur, su gerçekten çok güzeldir. Soyunur ve yüzmeye başlarlar. YALAN bir anda sudan çıkar, GERÇEĞİN kıyafetlerini giyerek kaçar kayıplara karışır. Kızgın GERÇEK kuyudan çıkar YALANI bulmak ve kıyafetlerini geri almak için her yere gider. Dünyada çıplak GERÇEĞİ görenler onu hor görmekte ve öfkeyle bakmaktadır. Zavallı GERÇEK kuyuya geri döner ve sonsuza dek ortadan kaybolur.
    O zamandan beri YALAN, dünyanın her yerinde GERÇEK gibi giyinmiş ve içimizde yaşamaktadır. Dünya ise hiçbir şekilde çıplak Gerçeği görmek istememektedir....
    Jean Leon Gerome'nin 1896 yılında resmettiği "Kuyudan Çıkan Gerçek " isimli tablonun hikayesi böyle...
    Gerçeğin aksine; Yalan, olaylar ve durumlar bütünüyle oynayabilme sanatıdır ki; Yalan icra edecek kişinin daha etkileyici olması için önce kendisini kandırması gerekir. Yalanın mantığı kusursuz olmalıdır ki ortaya çıkmaması için yeni Yalanlarla beslenmelidir. Bu yüzden Yalan ; zeki, empatisi yüksek ve hafızası geniş kişilerin elinde yeterince tehlikeli bir silahtır.

Son düzenleme : selimtogrul; 21-01-2023 saat: 18:59. Sebep: Bu çok sert oldu biraz yumuşatayım bari
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4. Hikayesi iyiymiş Selim hocam, ben ilk defa duydum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Uzun zamandır XU100 grafiğini güncellememişim...

Bugün son verilere göre durumu:

- Grafiklere göre en yakın hedef 16 Şubat civarı 6.7xx seviyeleri...

- Biraz daha zorlar ve kendisini kaptırırsa Martın ilk haftasında 7.2xx seviyeleri son nokta koyacağımız yerler olacaktır...

Endeks hisselerinde olanların pozisyonlarını bu duruma göre değerlendirmelerinde fayda olabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Uzun zamandır XU100 grafiğini güncellememişim...

Bugün son verilere göre durumu:

- Grafiklere göre en yakın hedef 16 Şubat civarı 6.7xx seviyeleri...

- Biraz daha zorlar ve kendisini kaptırırsa Martın ilk haftasında 7.2xx seviyeleri son nokta koyacağımız yerler olacaktır...

Endeks hisselerinde olanların pozisyonlarını bu duruma göre değerlendirmelerinde fayda olabilir...

Ellerinize sağlık hocam,

Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Hayırlı haftalar sağlık, mutluluk bol kazançlar tüm dostlara.

Sayfa 771/1044 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •