Sayfa 86/100 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 681 - 688 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Son bir kaç gündür hacimde gözle görülür bir ivmelenme var.Bugün anlaşılan motorları soğutacak,sabırla bilancoyu beklemeye devam.
    bilançolar süprizlere gebe görünüyor...bakalım neler olacak ?? sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bilançolar süprizlere gebe görünüyor...bakalım neler olacak ?? sabırla bekliyoruz...
    usta istermisin uzun vadede jantsa gibi olsun ama siz jantsadan erken çıkmıştınız.hayırlısı bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    usta istermisin uzun vadede jantsa gibi olsun ama siz jantsadan erken çıkmıştınız.hayırlısı bakalım.
    bu hissede her şey mümkün...bekleyip göreceğiz nasip olursa ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayırlısı diyelim usta kısmetten ötesi yenmez demiş atalarımız.

5. 53 lira maliyetle aranıza katılmış bulunmaktayım, aylık düzenli aralıklarla eklemeyi planlıyorum. Umarım geleceğin sektöründe iş yapan firmamız büyümeye devam ederek bizlere ve nitelikli insanlarımıza kazandırarak ülkemize faydalı işler yapmaya devam eder.

6. Bugün bisttin azizliğine uğradık sanki, yinede iyi direndi.

7. Yeni KAP hayırlı olsun.Insan kaynaklarını güçlendirmeye yönelik adım atılmış.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    VBTYZ, Vizyon Teknik Bilgi Sistemleri Ve İnsan Kaynakları AŞâ€™nin %50 oranındaki paylarını 5.5 milyon TL’ye satın alarak ortak oldu.
    usta son gelen haberi nasıl değerlendiryosunuz.

Sayfa 86/100 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •