Sayfa 669/990 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5630 dan 40 dene lönk ceton atan biri akşama ne kadar kazanmıştır abka abi bilir.
    Hem zor bir gündü hemde marj çok fazlaydı, umarım herkes kazanmıştır.
    Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar.
    çoğu tahta düştüğü yerden kalkamadı, endekis mühendisliği ile günü bitirdik, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir dediler
    Tebrikler, tam yerinde yazdın.
    Bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bankalara bugün bir yazı daha gelebilir, bir kaç yerden duydum. Önceden tartışıyorlarmış artık bankalarla şöyle şöyle diye. Piyasaya da üfleniyor elbette görüyorsunuz
    olumlu mu olumsuz mu?

hareketler naci ağbal cumasına çok benziyordu sadece %4 tepki biraz abartı oldu

3. Bilemiyorum zorunlu karşılıklara ilişkin bir şey daha bekliyoruz ondan sonra KKM faizlerini netleştireceğiz dediler.

4. Bu hareketlerle bu süreçte çok kişinin canı yanar ,
    önümüzdeki ay borsadan kaçanlar olur hazır GÜLBEN de girmiş.
    önümüzdeki maçlara bakıcaz.
    hayırlı haftalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bence ucuz hisselerde zayıf eller alıcı oluyor onları satacak, pahalı hisselerde de short açan çok oluyor onları alacak, film nasıl bitecek bilmiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

minikyatırımcı sabah bunu paylaştım kapanış 5191
    son saat hareketleri ile formasyonu bozmadı ama stoplss olan çok oldu,
    miniyatirimci reis, minikyatirimci nickli başkası var.

şimdi 5191 kapadığı için yön yukarı mı? yoksa düşüş mü yavaşladı diyorsun. neyse haftaya bakarız artık herkese hayırlı hafta sonları dilerim

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence ucuz hisselerde zayıf eller alıcı oluyor onları satacak, pahalı hisselerde de short açan çok oluyor onları alacak, film nasıl bitecek bilmiyorum.
    Artık tamamen hisse bazlı bakmak lazım. 3-5 kağıt dışında albenisi olan kağıt yok. Tuprs, Thyao, Pega, Froto, Toaso bunlar çok sallanmıyor. Bugünkü doğalgaz indiriminden sonra Sise'de bu ekibe katılabilir -ben de alım yaptım hisse şişiriyorsun demeyin sonra -

Banka ve holdingleri çok tatsız, ucuz mu evet ucuz ama her gün bir haber bir karar beli doğrulmuyor o tarafın.

Perakendeciler defansif olduğu için o sektörün büyüyen şirketi Migros'u tutuyordum ama defansif tahtaya bak iki gün önce 154 bugün 137 kapanış -%2. Orada da defansiflik falan kalmamış kademeler boşaldı mı şırıl şırıl ha Bim daha defansif ama siyasete bulaşan bir kağıt konumunda artık her kafa kaldırışta basarlar

Bazı kağıtlar gidecek bazı kağıtlar düşmeye devam edecek endeks de buralarda debelenir durur gibi.

8. Ben de en tepeden SISE aldım, borsada düşüş hızlanınca orası gevşedi ben de sattım en dipte, bu sefer oradan tekrar atak yaptı.

Psikolojiye hakim olmak zor, 2 kişi olsan niye aldın niye satıyorsun diye sorar daha az işlem yapılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 669/990 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •