Sayfa 66/1001 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Televizyon programcısı Metin Uca, Ankara'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'nda bulunan Türk Hava Yolları (THY) iç hat CIP Lounge geldi. Bilet işlemlerini yaptıran Uca'nın kimlik kontrolü sırasında hakkında arama kararı olduğu ortaya çıktı. Metin Uca polis tarafından gözaltına alındı. Uca'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,055
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Televizyon programcısı Metin Uca, Ankara'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'nda bulunan Türk Hava Yolları (THY) iç hat CIP Lounge geldi. Bilet işlemlerini yaptıran Uca'nın kimlik kontrolü sırasında hakkında arama kararı olduğu ortaya çıktı. Metin Uca polis tarafından gözaltına alındı. Uca'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
    Biraz uçuk insandı,CHP'li olarak biliyorum,son olayda soyluyu eleştirmişti onun içinmi acaba ?

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Enflasyon artışı normali 5 üstü gözüküyor,zat emir verir bunun yarısını gösterin diyebilir etliye sütlüye karıştığı için
    Yahu Özel konuşuyor ve enflasyon 85 den 64 de indi diyor ve TÜİK enflasyonunu konuşuyor.

PES bu siyasçilere.

Yalancı enflasyonla vatandaşı soyuyorlar maaşlardan.

Düşmede yok ortada.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Böyle sert düşen havalarda vurkaç yapmak için hisse belirleyeceksin,mesela benimki petkimdi,14,75 al 15.50 sat,10 k lot ile iyi kar yazdı,sattığım yer ucuzmu,olabilir,kurda sormuşlar boynun neden kalın,ben işimi bilirim demiş
    Bende Eggub almıştım 72.30 dan 74 yazdım gitti lakin ta 76 ı aldılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Yahu Özel konuşuyor ve enflasyon 85 den 64 de indi diyor ve TÜİK enflasyonunu konuşuyor.

PES bu siyasçilere.

Düşmede yok ortada.
    Enflasyon düşünce, fiyatların düşeceğine inanan embesillerin okuması gereken bir yazı.
    https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...dusecek/680714

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,055
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

PES bu siyasçilere.

Düşmede yok ortada.
    Maaşlarda %50 içerideyiz en aşağı,hadi onu geçtik,fiat artışları tam gaz,mesela terağından örnek vereyim,1 sene önce 50 tl,şimdi 250 tl,eskiden şöyle böyle derler,ama eskiden kredi kartı yoktu,borçta azdı çoğunun nakiti vardı,şimdi hertaraf kredi kartı dolu,borç ise tavanlarda,ama bakıyoruz çoğunda tık yok,ses yok,bu halk bu kadarmı ödlekmi,demekki bu halklan bu kadar.

TCMB brüt döviz rezervleri, 27 Ocak'ta haftalık %3.72 azalış ile 76 milyar 206 milyon dolar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,055
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB brüt döviz rezervleri, 27 Ocak'ta haftalık %3.72 azalış ile 76 milyar 206 milyon dolar
    Bu döviz vatandaşın dövizi,peki gerçek rezerv neden ekside,aynen ihracatı açıklayıp uçuyoruz,ama ihalat ihracıtın 2 mislisi onun ağıza alınmaması gibi.

Sayfa 66/1001 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •