Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Bilim bu işte ,tıpda rektör deve sidikçisi proflarla nereye kadar?

‘Deprem Kahini’ Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini bildi

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset

Avm yaptık kaçış noktalarını.

Yeni sistemde rüşvet ve yolsuzluğa çalışıyor demekki.

Yeni binalarda hasar ve yıkımlar varsa bunu aramalıyız.

Tek bir adım atılmadı başta İstanbul olmak üzere.

Toplanan paralara çökülüp birilerine peşkeş çekildi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kap : SASA, BOSSA, BLCYT, SANKO, HATEK, ISDMR, ARSAN, RUBNS Şirketlerden Depremden ne derecede etkilendiklerine ilişkin KAP açıklaması gelene kadar hisse sıralarında işlemlerin durdurulmasına karar verildi. BORSA İSTANBUL.

Not: SASA da viop ve varant sözleşmeleri de dahil.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kal : 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn) 1 inci maddesi çerçevesinde, sermaye piyasalarının güvenilir, şeffaf, istikrarlı bir ortamda işleyişinin sağlanması ile yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, SPKn'nun 128/1-(a) maddesine dayanarak, Borsa İstanbul A.Ş pay piyasalarında 06.02.2023 tarihinden itibaren geçici olarak;
    1. Açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına, gün içinde açığa satış tuşuna basılmadan yapılan ve aynı gün içinde kapatılan pozisyonların da söz konusu yasak kapsamında olduğu hususunda yatırımcıların ve yatırım kuruluşlarının bilgilendirilmesine,
    2. Yatırımcılar tarafından satışa konu edilecek paylar için depo şartı uygulanmasına,
    3. Mülkiyetinde payı bulunan yatırımcıların, söz konusu kıymetlerin satışını sadece ilgili kıymetlerin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabilmesine,
    4. Kurulumuz kararına uyumun kontrol ve takibinde sorumluluğun yatırım kuruluşlarında olduğunun hatırlatılmasına
    karar verilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: An itibarıyla 284 vefatımız, 2323 yaralımız ve 1710 binamız var yıkılan.

Bölgedeki depremzedelere büyük geçmiş olsun,
    ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.

1710 bina yıkılmış her binadan 3 kişi vefat etse rakam 5.000 leri bulabilir. Şimdi üstten müdahale edildiğinden üst katlarda yaşama şansı daha yüksek
    Aşağı indikçe maalesef ölü sayısı artar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    ‘Deprem Kahini’ Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini bildi

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset

Avm yaptık kaçış noktalarını.

Yeni sistemde rüşvet ve yolsuzluğa çalışıyor demekki.

Yeni binalarda hasar ve yıkımlar varsa bunu aramalıyız.

Tek bir adım atılmadı başta İstanbul olmak üzere.

Toplanan paralara çökülüp birilerine peşkeş çekildi.
    Naci görürün twiter gesabına bakın 2 gün önce ne yazmış
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
    Ülkemizin başı sağolsun,eski afet uzmanı olarak çok yüksek şiddeti,özellikle sabaha karşı,sert kış koşullarıda buna eklenirse felaketin boyutu malum boyutlara doğru gider,beklenen depremdi,temennim başka yerlerde olmaması,zaten iktidar ülkeyi ekonomik bunalıma soktu,doğal afetleri hep es geçti hep cebine çalıştı,öncellikle deprem bölgelerinde ek ilaveler yapılması lazımdı

Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •