Sayfa 100/1009 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Çok haklısın,
    Döndüm TL ye sabah, koydum faize.
    Eğer düşerse beklediğim rakamlara alır, dediğin gibi iki üç kuruş kar gördüğümde satarım.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    OHAL bu ülkede zor kalkar.

Neden derseniz...Çünkü büyük kolaylık.

Çok daha kolay kararlar alabiliyorsun.

Hesap vermek yok.

Dırıltı yok.

Alıyorsun adamı içeri gerekçe kolay.

Üstüne üstlük demoklesin kılıcı gibi duruyor kullanmasan da.

Kaldı ki Erdoğan ne diyor "çok da uzak olmayan gelecekte" OHAL kalkabilir derken.

Hangi şarta bağlıyor normale dönmeyi:

"Bu iş tamamen bittiği zaman kalkacak"...

Hangi iş?

PKK/PYD terör örgütlerinin kökü kazınana kadar.

Var mı böyle bir ihtimal?

Bu altyapı bu demografi, terör örgütlerinin bölgece benimsenip desteklenmesi var oldukça bitmez.

Evet demekki OHAL ne zaman kalkacakmış?

Pek yakında.

Bu sinemada...

Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Tayyip Erdoğan çıksa bir konuşma yapsa, dese ki yüzümüz batıya dönüktür. AB ile müzakerelere kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. AB'ye üye olmak bizim önceliklerimizdendir. Ohal kısa zamanda kalkacaktır, Türkiye her zaman yatırımcıların güvenle geleceği bir ülke olacaktır. Suriye'de barışın tesisi için gereken her şeye hazırız, artık çatışma istemiyoruz. ABD ile de AB ile de Rusya ile de İsrail ile de daha fazla dostluk kurmak, daha fazla ticaret hacmi istiyoruz vs vs

Dev ralli başlar, hedef endeks 155.000, usd 3.10 (endeksin 50 dolar olduğu, usd nin çöktüğü 2007 rallisi böyle olmuş)

Ben de tüm malımı zirvede kusar, 3.10 dan usd ye geçerdim.
    Erdoğan ve kabinesi ne zaman böyle bir şey söyledi ki.
    Halbu ki konu son derece basit değil mi?
    Ama senin söylediğinin ucu şuraya gider.
    "Yurtta sulh cihanda sulh".
    Sence RTE bunu ima edecek söylemlerde bulunur mu?
    Bence bulunmaz.
    Baksana yandaş medyaya.
    CHP yi fetönün korumalığını yapmakla suçlamaya başladılar,
    O kadar güzel yapıyorlar ki bu işleri.
    Kendi içlerinden bir tane fetöcü çıkmadı, chp ye çamur atmaya başladılar.
    Burada teker teker yazmaya gerek yok, Soylusundan Kurtulmuşuna, Kahraman dan Şahine, Yıldırımdan Ünala hepsi sallamıyor mu?
    Kuzuyu unuttum bu arada, ona değinmeden olmaz.
    Bu yüzden dostum biz böyle tırmalamaya devam ederiz bunlar gitmediği sürece.
    Gitmeye de niyetleri yok ama göndereceğiz önünde sonunda.

Erdoğanın dediği bir başka şey de şu oldu sevgili Bora abi.
    "Kimin güvencesinde yürüdüler....devletin güvencesinde yürüdüler"
    "Kimin güvencesinde miting yaptılar...devletin güvencesinde yaptılar"
    "Bir de kalkmışlar devletin bu durumunu eleştiriyorlar... OHAL kalksın diyorlar, yok öyle bir şey, eğer ohali kaldırsaydık şu anda bu kadar rahat olamazdık. Soruyorum size sanayiciler olarak var mı bir sıkıntınız, yok!"

Adam kendi söylüyor kendi dinliyor, sanayicinin sıkıntısı da yokmuş. Kendi soruyor, kendi cevap veriyor.
    Ohal kalkmış olsaydı ben mitinge gidemeyecekmişim.
    Ya lütfen akıllı zeki birisi benim gibi aklı kıt olanlara bi anlatsın bu ohalin bize ne gibi faydası olduğunu!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sn Ahmet Buğra;

Bunların artık yıllar içinde geliştirdikleri ue uzman oldukları tek konu "algı yönetimi"...

Aklı olanın, bir gün içinde akıl sağlığı bozulur bunlarla takılanın.

Dikkat edin, ben artık trol olduğunu düşündüğüm hiç bir kişiyle tartışmıyorum.

Hemen aklıma Mark Twain'in o bildik sözü geliyor.

Bunlara fotoğraflar ve demeçleriyle FETÖ'yü öven, ululayan sözleriyle ortaya çıkıyorsun.

Biraz sonra kendini bunlara FETÖ'cü olmadığına inandırmaya çabalarken buluyorsun.

Kafayı yedim galiba oluyorsun.

Bunlar OHAL'i savunurken vatandaşa "bak sorunsuz yaşıyorsun. Bir şey olursa OHAL'DE seni daha güzel savunuruz " diyor demokrasi havarileri.

Hatırlarsınız bunların ağababaları EVren OHAL'de çıkarılan "polisin mahkeme kararı olmadan evleri araması" ile ilgili yasayı savunurken, "Ne o? Polisten saklanacak bir şeyiniz mi var?" mealinde konuşurdu.

Demokrasi ve özgürlük talebi olmayan insanlara bence bu yönetim çok bile...

6. Minneapolis Fed Başkanı Kashkari'den ilginç açıklama: Normalde işsizlik oranı düştüğünde firmaların çalışanlar için rekabet etmesi ve ücretleri dolayısıyla da enflasyonu yukarı itmesi gerekir. Ancak şu an bu ilişki bozulmuşa benziyor
    ABD Merkez Bankasının (Fed) Minneapolis Şubesi Başkanı Neel Kashkari, ülkede ücret artışının düşük işsizliğe rağmen zayıf kaldığını belirterek, "ABD ekonomisinin, ücret artışı bu kadar düşükken aşırı ısınma riskiyle karşı karşıya gelebileceğine inanmakta zorlanıyorum" dedi.
    Minneapolis kentinde katıldığı bir etkinlikte konuşan Kashkari, diğer Fed yetkilileriyle çelişen açıklamalarda bulundu.
    Kashkari, ülkedeki işsizlik oranının son birkaç yılda büyük düşüş kaydederek yüzde 4,4'e gerilediğini ancak bunun ücretlere yansımadığını vurguladı.
    Bu durumun şu an ekonomistler için yanıtlanması en zor sorulardan birini oluşturduğunu aktaran Kashkari, "Normalde işsizlik oranı düşmeye başladığında firmaların çalışanlar için rekabet etmesi ve bunun ücretleri ve enflasyonu yukarı itmesi gerekir ancak şu an bu ilişki bozulmuşa benziyor" değerlendirmesinde bulundu.
    Ülke ekonomisinin karışık sinyaller gönderdiğine işaret eden Kashkari, diğer Fed yetkililerinin ekonominin aşırı ısınma riskine karşı faiz artırılmasına yönelik görüşlerine katılmadığını ortaya koydu.
    Kashkari, konuşmasını "ABD ekonomisinin ücret artışı bu kadar düşükken aşırı ısınma riskiyle karşı karşıya gelebileceğine inanmakta zorlanıyorum" ifadesiyle tamamladı.
    Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, Fed'in haziran ortasında düzenlenen son toplantısında faiz artırılmasına enflasyonun çok düşük olması nedeniyle karşı çıkmıştı.
    Fed, Kashkari'nin muhalefetine karşın faiz oranını oy çokluğuyla yüzde 1,00-1,25 aralığına yükseltme kararı almıştı. Bankanın bir sonraki toplantısı 25-26 Temmuz tarihlerinde başkent Washington'da gerçekleştirilecek.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Çok haklısın,
    Döndüm TL ye sabah, koydum faize.
    Eğer düşerse beklediğim rakamlara alır, dediğin gibi iki üç kuruş kar gördüğümde satarım.
    Hadi bakalım..
    Misal atıyorum yarın 3.62 oldu alıyorlar..
    61 den satan adam 62 den mi alır delikanlılığa sığmaz..
    almam etmem türü edebiyatlara girme..
    Hemen al..
    Baktın 63.50 oldu sat..
    Baktın gidiyor yine al..

Hoşuna gitmedi sat..

Kafanda belli kalıplar rakamlar olmasın..

Ama bunun için FX hesabı ve günlük anlık takip gerek..
    Öyle telefon aç bankadan fiyat al hazine ile görüş sana çıkacak fiyat 70 pip aşağıda..

Olmaz o..

En temizini soyluyorum, kuvezde bebe bakimi gibi bi alanda calistirilabilir ler o zaman toz bile saga sola kacmaz-
    kuvez e giren kollar ile malzeme tutulur islem yapilir ve altin isci uzerine firlamaz...............

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Lavman yaptırma zorunluluğunu da düşünebilirsiniz.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 100/1009 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •