Çok haklısın,
Döndüm TL ye sabah, koydum faize.
Eğer düşerse beklediğim rakamlara alır, dediğin gibi iki üç kuruş kar gördüğümde satarım.
Çok haklısın,
Döndüm TL ye sabah, koydum faize.
Eğer düşerse beklediğim rakamlara alır, dediğin gibi iki üç kuruş kar gördüğümde satarım.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Hadi bakalım..
Misal atıyorum yarın 3.62 oldu alıyorlar..
61 den satan adam 62 den mi alır delikanlılığa sığmaz..
almam etmem türü edebiyatlara girme..
Hemen al..
Baktın 63.50 oldu sat..
Baktın gidiyor yine al..
Hoşuna gitmedi sat..
Kafanda belli kalıplar rakamlar olmasın..
Ama bunun için FX hesabı ve günlük anlık takip gerek..
Öyle telefon aç bankadan fiyat al hazine ile görüş sana çıkacak fiyat 70 pip aşağıda..
Olmaz o..![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Haklısın nerede sürünen kağıt var onu alırım ben..
FX derken KALDIRAÇSIZ HAAAA..
AAMANNNNN...
Kaldıraç ÖLÜMDÜR..
neden FX diyorum..
Gece yarıları hareket oluyor ..
Bankalar kapalı..
Olmaz öyl treader lık..
FX şart..
Yoksa uzun vade dolar veya TL yatırımcısıyım dersin ana trendleri kovalarsın..
Her gün de buraya yazmazsın..
Yellen bişiler dedi sanırım..Faiz artışında plana sadığız bilanço küçültme yıl sonu diye ama..
1 kuruş daha çaktılar..
https://www.investing.com/news/econo...e-sheet-504761
Fed Başkanı Janet Yellen'in sunumunda "Gelecek birkaç yılda ek kademeli faiz artışlarına ihtiyaç var" ifadeleri yer aldı
Fed Başkanı Janet Yellen'in saat 17:00'de ABD Temsilciler Meclisi'nde yapacağı sunumun metni yayımlandı. Yellen'in sunumunda "Gelecek birkaç yılda ek kademeli faiz artışlarına ihtiyaç var" ifadeleri yer aldı
Sumumda Fed'in enflasyon gelişmelerini yakın şekilde izlediği belirtildi.
Fed Başkanı 17:00'deki sunumun ardından soruları cevaplayacak. Uzmanlar bu bölümdeki açıklamaların piyasalar için önemli olabileceğini belirtiyor
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri