Erdoğan : Depremin yaşandığı 10 ilimizi Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan ediyoruz
Erdoğan : Depremin yaşandığı 10 ilimizi Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
seçimler iptal olacak gibi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremin yaşandığı 10 ilimizi Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi olarak ilan ediyoruz." -AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremin yaşandığı 10 ilimizi Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi olarak ilan ediyoruz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
EYTliler de bekleyecek gibi durum onu gösteriyor!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Borsa 45 sınırında,az kaldı 44 olmaya...ytd.
Keyfi sert düşen borsaya bide deprem kaosu eklenince panik halde satışlara maruz kaldı,ky'mı oda ne,onlar sadece yemlikti,şimdi hisseler ellerinde patladığı için oldular up uzuncu,bana göre hala çoğu başı çekip yükselen hisseler pirimli,mesela garantinin 15-işin 7 olması lazım...ytd.
Yer İmleri