Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Sanırım ihtiyaçtan dolayı birileri satış yapmsk istiyor, bu satışları düşük fiyattan zararına yapsınlar diyede birileri borsayı hacimsz düşürüyor. Bu tuzak değilde nedir,

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence öyle bir şey olamaz, komplo teorileri ile bistte yatırım olmaz.
    alıcı olmayınca tek lot bile taban yapar
    Birileri birilerine suç atma derdinde olduğu için gerçekleri göremiyor.
    Spk şunu yapabilirdi, depremden sonra kaos ortamı oluşmasın diye Ptesiden itibaren borsayı kapatabilirdi ama açıldığında yine düşerdi, kapatmak düşüşü engellemez sadece geciktirir
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    yardım eden yazar yazmaz. nereden biliyorsun birşeyler yapmadığını??? çimentolar tavan yapmış gazete manşet atmış kansızlar diye senin bu zihniyetten ne farkın kalıyor abi böyle yazınca????
    sapla samanı karıştırma..birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz...belki eski nickin vardı, 20 yıldır tanışıyoruzdur. beni başkalarıyla karıştırma.

paranın, piyasanın duygusu, dini imanı olmaz..depremden sonra piyasa açık olursa adam tabii ki çimento alacak..fon yönetiyorum %80 hissede olmam zorunlu, ne yapacağım, portföyü defansif ağırlıklı hale getireceğim bu kadar basit.

piyasada saçma sapan bir sürü öneri dolaşabilir..hepsi mantıklı, hatta vicdani olmayabilir..bir şekilde herkes pozisyonu gereği konuşuyor da olabilir...ama ortak akıl, kamu vicdanı denen bir şey var.

o bölge insanının zararları bir şekilde azaltılmalı, nasıl olmalı, üzerine kafa yorsun büyükbaşlar, ben bile önerebilirim bir şeyler...düşününce makul bir şeyler bulunur.

piyasa kapanıp bir hafta sonra açılabilirdi...arada bazı tedbirler alınabilirdi, sert düşüşü yumuşatacak tedbirler...o fırsat kaçırıldı. ama şu saatten sonra işlemlerin geriye dönük iptal edilmesini doğru bulmam..piyasa açılmış, herkes özgür iradesiyle alıp satmış...iptal doğru gelmiyor bana..ama piyasa hiç açılmadan, bir hafta sonra işlemler başlayabilirdi...kimin için açıldığını da biliyoruz zaten...yatfin den işlem yapan piyasayı kucağında oynatan kim ise, onun için açıldı işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Netblocks verilerine göre Türkiye'de ana servis sağlayıcılar tarafından Twitter kısıtlanmış.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GARAN tinin alımını son güne kadar bekleten SPK...bence son dakikaya kadar bekler...Yada, Hiç bir karar alınmaz, yarın açılırız..

yani akıl dışı her şey olabilir...

ALLAHIM neler düşünüyoruz yahu.
    saat 2 de yazmıştım..aynı GARNTİNİN onayı gibi son zamana bıraktılar..

5.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Twitterı engellemeyi kim akıl ettiyse yardım gelmesini bekleyen enkaz altındakileri diri diri mezara gommüş...Bu kadarı olmaz diyorsun oluyor...
    Bundan sonra hep cenaze haberi çok çıkacak medyada bunu kısıtlıyor sosyal medya da elimizin altında olsun demişlerdir

6. Millet can alıp can veriyor
    Allah kimseyi Böyle duruma düşürmesin gerçekten şu deprem den sonra psikolojim bozuldu

Dün bir kaleci ölmüş bu kişi milyonlar kazanıyor Mesala para felan boş iş arkadaş .

Dün ve bugün pozisyon açtım ama İnan’ın borsayı takip etmek yerine haberleri felan takip ettim .

Benim şahsi düşüncem afat bölgesindeki yatırımcılar mağdur edilmesin ben veya afet dışı kalanlar mevcut piyasa ile baş başa kalmasında sorun yok benim için

Ülke bu durumda iken Short , Açığa satış etik bulmuyorum vicdanım ve gönlüm kesinlikle böyle parayı kabul etmiyor !!!

Kazandığın tüm parayı da pozisyon kapattıkça Kızılay ve afad a pozisyon karlarını bağışlayacağım .

Dip not 4 paçal long pozisyonum var düştükçe alıcıyım uygun paçal şekilde

Ayrıca Bu hava da short vuranlarında batacağını battıkların da kesinlikle üzülmeyeceğimi belirtmek isterim

7. Pazartesi sabah işin boyutunu kimse algılayamamış olabilir.

8. Piyasayı stabilize etmek için ne yapmalı? Hadi brainstorming yapalım. Benim aklıma:
    1) Satışta depo kuralının tekrar geri gelmesi.=>Böylelikle robotlar ebemizi şey etmez.
    2) Açığa satışın yasaklanması.=>Allah'ın emri.
    3) Borsanın sağlıklı veri ve mevcut durum analizi gelene kadar kapatılması.=>Yarışacaksan en azından eşit şartlarda yarış.
    4) Depremin etkili olduğu 10 ilde müşteri lehine adımlar atılması.=> Bir günde müşteriyi kollayın.

Sayfa 120/1002 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •