Originally Posted by
acm
yardım eden yazar yazmaz. nereden biliyorsun birşeyler yapmadığını??? çimentolar tavan yapmış gazete manşet atmış kansızlar diye senin bu zihniyetten ne farkın kalıyor abi böyle yazınca????
sapla samanı karıştırma..birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz...belki eski nickin vardı, 20 yıldır tanışıyoruzdur. beni başkalarıyla karıştırma.
paranın, piyasanın duygusu, dini imanı olmaz..depremden sonra piyasa açık olursa adam tabii ki çimento alacak..fon yönetiyorum %80 hissede olmam zorunlu, ne yapacağım, portföyü defansif ağırlıklı hale getireceğim bu kadar basit.
piyasada saçma sapan bir sürü öneri dolaşabilir..hepsi mantıklı, hatta vicdani olmayabilir..bir şekilde herkes pozisyonu gereği konuşuyor da olabilir...ama ortak akıl, kamu vicdanı denen bir şey var.
o bölge insanının zararları bir şekilde azaltılmalı, nasıl olmalı, üzerine kafa yorsun büyükbaşlar, ben bile önerebilirim bir şeyler...düşününce makul bir şeyler bulunur.
piyasa kapanıp bir hafta sonra açılabilirdi...arada bazı tedbirler alınabilirdi, sert düşüşü yumuşatacak tedbirler...o fırsat kaçırıldı. ama şu saatten sonra işlemlerin geriye dönük iptal edilmesini doğru bulmam..piyasa açılmış, herkes özgür iradesiyle alıp satmış...iptal doğru gelmiyor bana..ama piyasa hiç açılmadan, bir hafta sonra işlemler başlayabilirdi...kimin için açıldığını da biliyoruz zaten...yatfin den işlem yapan piyasayı kucağında oynatan kim ise, onun için açıldı işte.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri