Sayfa 164/1002 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bide hapiste besleyecekmisin bunları.

yarım yıkılmış, yan yatmış bir binanın içine sokup dozerle tepelerine yıkacaksin ki sonrakiler örnek alsın,
    kurallara uygun depremlere afetlere dayanıklı inşaatlar yapsınlar.
    Evet belki öyle yapmak gerekir...İdam cezası olmadığı için öyle yazdım...

Bir de hemen öldürüp kurtarmamak gerekiyor bu katilleri, her gün ölmek için yalvaracakları türden bir ceza verilmeli...Kalan ömürleri böyle geçmeli...

Ayrıca bedavaya beslemeyeceksin...Mal varlığına da el koyacaksın...

bence koordinasyon için tek adama ulaşamadılar.

msb harekete onay olmadan geçemedi.

afad kızılay vs onay bekledi hareket etmek için toplanmak için.

o arada reyiz napıyordu sarayda bilinmiyor..

darbenin olduğunuda eniştesinden öğrenmişti sonuçta.

emasya zaten bitirdiler.

ülke eskiye dönmek zorunda ciddi bir meclis çatısı lazım bu ülkeye tek kişi ile hiç bir sorun çözülemeyeceğini birkere daha anladık.

umarım istanbul / marmara için hazırlık olur

3. Beton evleri satın.
    Bir an önce Çelik konstruksiyon iskeleti olan sadece ahşap,alçıpan ve kaya-cam yünlü izolasyon kullanılan hafif, 3 katı geçmeyen evleri satın almaya yada ev yapmaya çalışın derim.Beton evler out.
    Çelik konstruksiyon evler in olacak derim.

Parası olup ev almayı ve yaptırmayı düşünenler bu konuda youtubeda bir çok video var.
    Çelik konstruksıyon işini araştırsın karar vermeden önce.

Bu konuda ülke içinde iş yapıp işini geliştirmek isteyen bence bu konuya daha fazla eğilsin derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

bu ülkeye idam cezası gelirse, idam cezasını hak edenler idam edilmez. onun dışında ne kadar muhalif, eleştirel insan varsa bir şekilde o cezayla buluşturulur.

bir delil bulunur, bulunamazsa uydurulur. bu işleri hafife almayın derim.
    audentes Fortuna iuvat

5. 4 gündür yazmadım çok etkilendim böyle fotoraflardan bugunde yazmıyacaktım yalnız hala millet pazartesi neden kapatmadı dün neden açtı bunu tartışıyor , yav onların dini imanı para olmuş sizin olmasın , ben bu resme her baktığımda bu babanın oturduğu yerde kendimi elini tuttuğunu kızını kendi kızım olarak görüp bakıyorum bu yüzden bırakın boş işleri , Allah bu babaya sabır kızımıza rahmet eylesin çok zor kusura bakmayın koymak istemezdim ama bazılarının gözüne sokmadan niçin yaşadığının farkında olmuyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Keşke kanunlar herkese eşit ve adil tavizsiz uygulanabilse ....
    Maalesef hayatın her alanında kanunsuzluk ve kişiye göre uygulama var...
    Gelişmemiş ülkelerin kaderi; gavur diye eleştirdikleri, yerin dibine soktukları gelişmiş batı toplumları daha ahlaklı ve dürüst...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

4 gündür yazmadım çok etkilendim böyle fotoraflardan bugunde yazmıyacaktım yalnız hala millet pazartesi neden kapatmadı dün neden açtı bunu tartışıyor , yav onların dini imanı para olmuş sizin olmasın , ben bu resme her baktığımda bu babanın oturduğu yerde kendimi elini tuttuğunu kızını kendi kızım olarak görüp bakıyorum bu yüzden bırakın boş işleri , Allah bu babaya sabır kızımıza rahmet eylesin çok zor kusura bakmayın koymak istemezdim ama bazılarının gözüne sokmadan niçin yaşadığının farkında olmuyor .
    Çok zor Bulut, Allah yardım etsin herkese.
    Ölenlerin ardında kalanların psikolojileri , toplum olarak ruh halimiz zor toparlanır.
    Portföy şöyle olmuş , ben demiştim düşecek falan filan.
    Böyle günde parayla olan imtihana , ben bildimciliğe söyleyecek laf yok.
    Elimizden geldiğince yardımda bulunmaktan başka , dua etmekten başka yapacak birşey yok.
    Ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Deprem öldürmez,
    müteahhit malzemeden çalarsa, yapı denetimci denetimini layıkıyla yapmazsa, zemin etüdüne uygun plan proje , mühendislik yapılmazsa, belediyeler bunları onaylarsa ortaya çıkan inşaat ve barındığımız apartman daireleri öldürür hepimizi.

bi öğrenemedik şunu.
    Paranın dini imanı insani olmuyor işte abim.

Özellikle mont.esortman gibi kıyafet gönderecekler muhakkak ceplerine seker koysunlar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 164/1002 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •