Originally Posted by
Lucky Player
insanlar orada enkaz altında kimi ölü kimi yarı diri bekler iken, aileler yakınlarının cesetlerine sarılır iken, yaralılar hastanelerde can çekişir derman bekler iken siz hangi vatanının evladısınız da çıkıp sokakta şurda burda orda kar topu oynayabiliyorsunuz, ahlaksızlar vicdansızlar. ülkede milli yas ilan edilmiş ne demek bilmiyorsun, bayrak yarıya inmiş ne demek bilmiyorsun, ulan can ölmüş can 5000 den fazla insan vefat etmiş bunu da mı anlamıyorsun. ben sana hangi sıfatına binaen nasıl hakaret edeyim. sıfatını tanımlayamıyorum ki senin. yuhlar olsun yuh yuh

Originally Posted by
baddog
Slm.....
Alkışlıyorum sizi ....güzel insan....!!!!!!!!!!!!!.....
Hatırlatmak isterim.....siz....sen.....ben...biz....bizler...b izim gibi insanlar.....bu ülkede az....yok oldular.....yok olduk.....!!!!!!!!!....
Ben bu ülkenin ne olduğunu....bu ülkede bizi kimlerin yok ettiğini söylerimde....yazamam.....ben bu ülkenin kimlerin ülkesi olduğunu....yazarımda yazamam....bu ülkenin kimlere kaldığını yazarımda...yazamam....!!!!!!!!!!
Birisi birileri siler....yetmedi kodes....bayyyyy....bay bay......bizinis....!!!!!!!!....??????????????*... .......
hayır ! az değiliz , yok olmadık. Sadece bu foruma bile baksanız ne kadar çok olduğumuzu görürsünüz. Vatanın her yerindeyiz.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri