Sayfa 16/45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Günaydın herkese ve fedoramcaya. Bütün milletimizin başı sağolsun. Tarifi ve anlatılması imkansız, çok büyük bir felaket. Çocukluğumdan beri bildiğim şehrim yerle bir. Eskiden 'yerle bir' deyimi bir abartı gibi kullanılırdı ama inanın bu sefer öyle değil. Hatay'ın Antakya, Samandağ ve İskenderun ilçe merkezleri tamamen yerle bir. Ayakta görünen birkaç bina da artık oturulmaz. Nükleer bomba atsan bu kadar hasar verir miydin bilmiyorum.

6 şubat sabahı bebeğimizin süt ve bez ihtiyaçlarını karşılamak için uyanmıştık eşimle. Önce bir sarsıntı oldu. Yerimizden kıpırdamadık güçlü değil diye. Sonrasında öyle bir deprem başladı ki evi karton gibi sallıyordu ve durmuyordu. Deprem devam ederken bebeği kucaklayıp 2. Kattaki evden dışarı kaçmaya çalışmak gafletinde bulundum. Yürümek bile mümkün değildi. Sarsıntıların savurmasıyla bebeğimin kafasını duvara çarptım ve çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Çok şükür şu an çocuk iyi.

İnsan kendisi için ne kadar çok travma yaşasa da çocuğu için yaşadığı travma daha büyük oluyor. Aynı gün şehir merkezinde yaşayan kuzenimin ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın yerle bir olduğunu öğrendim. Bu da aynı gün ikinci travmam oldu. Sonra kuzenimin kurtulduğunu ama eşi ve oğlunun vefat ettiğini bana söyleyip bunu kuzenime haber verme görevini bana verdiler. "Bana oğlumu getirin" diye bağıran kuzenimin önünde oturup hıçkıra hıçkıra ağladım, hiçbir şey söyleyemedim.

Biz buna ağlarken kuzenimin yanında kalan kardeşinin (diğer kuzenim) aynı enkazdan ölü çıkarıldığını öğrendik.

Hepsini enkazdan köyden şehre arabalarıyla giden akrabalarımız çıkardı. Bütün şehir yerle bir olmuş ve en az 24 saat hiçbir profesyonel müdahale olmamıştı. Bu 24 saat boyunca sürekli şiddetli artçı depremler ve şiddetli gökgürültülü yağmur vardı.

Satırları yazarken gözyaşlarımı tutamadığım için burada kesmek istiyorum. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Ülkemizde ve dünyada iyi yürekli ve merhametli insanlar çoklar. Sonradan köyümüze kadar gelen yardımlarla şu anda bir sebze serasında yaşamımızı sürdürüyoruz.

Herkese ve özellikle fedoramcaya çok teşekkür ederim. Şimdilik iyiyiz. Sağolun var olun.
    Sn. Para Baronu,

Kayıplarınız için çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Allah'tan yaralılarınıza da acil şifalar dilerim. Bu mesajı özellikle topiğe atıyorum. Bize düşen ne varsa sizleri hiç tanımasak bilmesek te yapmakla yükümlüyüz. Bu yaraları yine milletin kendisi saracak. Lütfen, yapabileceğimiz ne varsa bize yazın.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Böyle bir günde bile para/hisse konuşmak ancak sana yakışır.

Fedor diyor ki akrabalarımı kaybettim. Sen diyorsun GYO sektörü ucuz.
    emin ol senden daha çok üzgünüm gereken maddi manevi yardımımıda yaptım dikkat dağıtmak için yazdım ama senede o IQ nerde he sensin demek lazım sana..

3. Bu arada site yönetimi burada memleket meseleleri konuşmamızdan çok rahatsız ki, sayfayı bir şekilde biz farkında olmadan yönlendirmiş ve Ereğli'ye yazıyoruz diye başka sayfaya, sayfalarca yazı yazdık...Farketmez nereye yazdığımız ama biz acımızı, buradaki dostlar ile paylaşıp dertleşiyoruz.

Mesela günlerdir haber alamadığımız sn Para Baronu'ndan haber aldık sonunda, maalesef onun yakınları da vefat etmiş, tekrar burdan baş sağlığı diliyorum, yönlendirilen sayfadaki yazısını (https://www.hisse.net/topluluk/showt...=55619&page=11) buraya alıntılıyorum. Vefat eden akrabalarına baş sağlığı diliyorum tekrar, ALLAH rahmet eylesin. Onlara sabır ve kuvvet versin.

Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Günaydın herkese ve fedoramcaya. Bütün milletimizin başı sağolsun. Tarifi ve anlatılması imkansız, çok büyük bir felaket. Çocukluğumdan beri bildiğim şehrim yerle bir. Eskiden 'yerle bir' deyimi bir abartı gibi kullanılırdı ama inanın bu sefer öyle değil. Hatay'ın Antakya, Samandağ ve İskenderun ilçe merkezleri tamamen yerle bir. Ayakta görünen birkaç bina da artık oturulmaz. Nükleer bomba atsan bu kadar hasar verir miydin bilmiyorum.

6 şubat sabahı bebeğimizin süt ve bez ihtiyaçlarını karşılamak için uyanmıştık eşimle. Önce bir sarsıntı oldu. Yerimizden kıpırdamadık güçlü değil diye. Sonrasında öyle bir deprem başladı ki evi karton gibi sallıyordu ve durmuyordu. Deprem devam ederken bebeği kucaklayıp 2. Kattaki evden dışarı kaçmaya çalışmak gafletinde bulundum. Yürümek bile mümkün değildi. Sarsıntıların savurmasıyla bebeğimin kafasını duvara çarptım ve çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Çok şükür şu an çocuk iyi.

İnsan kendisi için ne kadar çok travma yaşasa da çocuğu için yaşadığı travma daha büyük oluyor. Aynı gün şehir merkezinde yaşayan kuzenimin ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın yerle bir olduğunu öğrendim. Bu da aynı gün ikinci travmam oldu. Sonra kuzenimin kurtulduğunu ama eşi ve oğlunun vefat ettiğini bana söyleyip bunu kuzenime haber verme görevini bana verdiler. "Bana oğlumu getirin" diye bağıran kuzenimin önünde oturup hıçkıra hıçkıra ağladım, hiçbir şey söyleyemedim.

Biz buna ağlarken kuzenimin yanında kalan kardeşinin (diğer kuzenim) aynı enkazdan ölü çıkarıldığını öğrendik.

Hepsini enkazdan köyden şehre arabalarıyla giden akrabalarımız çıkardı. Bütün şehir yerle bir olmuş ve en az 24 saat hiçbir profesyonel müdahale olmamıştı. Bu 24 saat boyunca sürekli şiddetli artçı depremler ve şiddetli gökgürültülü yağmur vardı.

Satırları yazarken gözyaşlarımı tutamadığım için burada kesmek istiyorum. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Ülkemizde ve dünyada iyi yürekli ve merhametli insanlar çoklar. Sonradan köyümüze kadar gelen yardımlarla şu anda bir sebze serasında yaşamımızı sürdürüyoruz.

Herkese ve özellikle fedoramcaya çok teşekkür ederim. Şimdilik iyiyiz. Sağolun var olun.

sn para baronu çok geçmiş olsun basıniz sağolsun ölenlerin mekanı cennet olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    emin ol senden daha çok üzgünüm gereken maddi manevi yardımımıda yaptım dikkat dağıtmak için yazdım ama senede o IQ nerde he sensin demek lazım sana..
    Dikkat dağıtmak mı? Ülkede 20bin üzeri ölü var, sen GYO lar ucuz diyerek mi dikkat dağıtacaksın.

Geri zekalı desem "zeka geriliği" olanlara ayıp etmiş olur muyum?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Dikkat dağıtmak mı? Ülkede 20bin üzeri ölü var, sen GYO lar ucuz diyerek mi dikkat dağıtacaksın.

Geri zekalı desem "zeka geriliği" olanlara ayıp etmiş olur muyum?
    tartışmak istiyorsan tartışırım sen bana söylersin ben sana foruma katkısı olmaz istersen uzatma nasıl anlıyorsan öyle anla..

7. Şu an iktidar müteahhitleri yargılamak için, hepsinin peşinde, neden bilmiyorum ama peşinde...Gazetelerinde sayfa sayfa yayınlar yapıyorlar, Polisin tutuklama görüntülerini yayınlıyorlar vs vs...

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Şu an iktidar müteahhitleri yargılamak için, hepsinin peşinde, neden bilmiyorum ama peşinde...Gazetelerinde sayfa sayfa yayınlar yapıyorlar, Polisin tutuklama görüntülerini yayınlıyorlar vs vs...
    yağma yaparlarken devlet nerde diyenler vardı ondandır onları gören bu işe yeltenmesin iyi dövüyorlar bence gayet iyi vur emride verilebilirdi...suçsuz müteahit kaçmaz niye kaçıyor bazıları..

Sayfa 16/45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •