Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop XLVIII

https://twitter.com/birathenics/stat...obuIMWkNQ&s=19

99 da manşetler bu şekilde olmuş

Katiller diye.

Şimdi ise manşetler kader allah büyük devletimiz iş başında. Devlet burada..

Yatacak yerleri yok

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Eğriye eğri doğruya doğru deme erdemini göstermek lazım çünkü doğruları çoğaltmanin başka yolu yok.
    Doğruyu yaptıkları için, tebrik mi etmek gerekiyor....Yapmaları gereken asıl iş o zaten...!
    Hatay'daki hastaneyi de TOKİ'nin yaptırdığı söyleniyor...Şu anda ağır hasarlı...

Hatay Antakya devlet hastanesini

https://emlakkulisi.com/guncel/antak...si-toki/457184

TOKİ yapmış

4.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Doğruyu yaptıkları için, tebrik mi etmek gerekiyor....Yapmaları gereken asıl iş o zaten...!
    Hatay'daki hastaneyi de TOKİ'nin yaptırdığı söyleniyor...Şu anda ağır hasarlı...
    Ödullendirmek takdir etmek gerekir yoksa nasil ayırt edilecek doğrular yanlıştan aynı kefeye koymamak lazım yanlısı dogruyu yoksa az olan doğruları da kaybederiz.

5. Şu topiği baştan sona okuyayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ayhan seni bilirim..teneke gibi adamsın.kafan,muhakemen yerinde değil.. bu güne kadar bunun emaresi olan tek bir piyada analizini de görmedik.

Kader,inanç bunlara hiç bulaşma...Bu analitik şeylerde senin potansiyelin yok..Halbu ki kader değil;cinayettir dedik..

120.000 bina yapılmış.. en merkezde olanlarda var.yikilan yok..haydi sizin dediginiz olsun.1.000 bina 7,7 derecede

Ağır hasar olsun,yıkılsın.bu bile mükemmel başarıdır.Bunu söyledim diye kimseyi kutsamış olmam..

Sana tavsiyem bana bulaşma...Anladığın her dilden cevap veririm...Durduk yere efendiliğini bozma...Şurada adam gibi karşı fikir beyan edeceksen et..En güzel kelimeleri bulmaya çalış,hemi...Yoksa taş attığın yerden bomba gelir..
    Son düzenleme : ABKA; 12-02-2023 saat: 14:22.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Eğriye eğri doğruya doğru deme erdemini göstermek lazım çünkü doğruları çoğaltmanin başka yolu yok.

TOKİ sağlam yapıda başarılı iş çıkartmış tebrikler.
    İmar affı beleş rant kapısıdır yanlış hiçbir güvenliği olmayan ne olduğu belirsiz yapıyı legallestirmektir sonra yıkılır yanar canlar gider.

Depremin tehlikesini arttıran rezonans tır gevşek zeminde bu risk artar sert zeminde düşer.
    Gevşek zeminde ovalar gibi salınımlar yüksek olur ayrıca üretim için kullanılacak canım ovalar heba olup gidiyor çok yazık.

İmar rantı en kolay para kazanma yolu olmaktan çıkmadıkca ülkede bu işler düzelmez.
    Gazetelerde var..sosyal medyada çok..Yan yana evler var..birisi yıkılmış..diğeriayakta...Tokinin böyle evleri var..Olay sadece zemin değil..Elbette zemin önemli..DUVAR -PERDE BETON VE RADYAL TEMEL var...Duvarlarına çivi çakamazsın.Akrabamın var...

Üstelik ANKARANIN EN MERKEZİNDE(ANKARA HAS.KARŞISI.YENİ DOĞAN)...

Bir işi de tebrik etmek lazım....Ben de çok eleştirdim(akp yi,yapılan uygulamaları) .ama iyiye iyi ,güzel güzel demek lazım..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ayhan seni bilirim..teneke gibi adamsın.kafan,muhakemen yerinde değil.. bu güne kadar bunun emaresi olan tek bir piyada analizini de görmedik.

Kader,inanç bunlara hiç bulaşma...Bu analitik şeylerde senin potansiyelin yok..Halbu ki kader değil;cinayettir dedik..

120.000 bina yapılmış.. en merkezde olanlarda var.yikilan yok..haydi sizin dediginiz olsun.1.000 bina 7,7 derecede

Ağır hasar olsun,yıkılsın.bu bile mükemmel başarıdır.Bunu söyledim diye kimseyi kutsamış olmam..

Sana tavsiyem bana bulaşma...Anladığın her dilden cevap veririm...Durduk yere efendiliğini bozma...Şurada adam gibi karşı fikir beyan edeceksen et..En güzel kelimeleri bulmaya çalış,hemi...Yoksa taş attığın yerden bomba gelir..
    şin gücün trollük algı yapmak
    Burada senin kadar Allahı kullanan dinci yoktur
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •