Sayfa 50/718 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 393 - 400 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hadi bakalım; devre kesici mi, brüt takas mı, internetten alım-satım yasağı mı gelecek? Ne yaptılarsa önünü kesemediler şu kağıdın, gene ağır aksak güzel bir yukarı hareket yaptı hacimle.
    Yazılarım yatırımcı tavsiyesi olamaz!
    Yazılarımı beğeniyorsanız itibar puanı vermeyi unutmayın.

Kademeleri uzun zamandır aşağı doğru hiç bu kadar dolu görmemiştim. Gidecek mi bu sefer hakkaten nedir!

Yazılarım yatırımcı tavsiyesi olamaz!
    Yazılarımı beğeniyorsanız itibar puanı vermeyi unutmayın.

3. Çin halk Cumhuriyetinde global ipek yolu projesi için 900 milyar dolarlık proje bütçeli organizasyona dün imza attı holding...

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/488097.aspx

4. Daha coşku veremediler,bugün yarın bir hareket var,pozisyonu aldım bekliyorum çalı dibinde...
    😀
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    daha coşku veremediler,bugün yarın bir hareket var,pozisyonu aldım bekliyorum çalı dibinde...
    ��
    200 m lot var dolaşımda...azcık havaya saçmaları lazım :d

6. Zaten peşinde oldukları malı görünce çizdiriyorlar kademeyi...

7.  Alıntı Originally Posted by KurnazArap Yazıyı Oku
    Zaten peşinde oldukları malı görünce çizdiriyorlar kademeyi...
    cep to cep bi kurumdan satıp bi kurumdan geri alıyorlar. aynı dakika içinde 0,42 den aldığı 8882 lotu 10 sn sonra 8882 adet 41 den satmanın manası ne? daha istedikleri lotu toplayamadı zatın birisi.

8.  Alıntı Originally Posted by turgutlu42 Yazıyı Oku
    cep to cep bi kurumdan satıp bi kurumdan geri alıyorlar. aynı dakika içinde 0,42 den aldığı 8882 lotu 10 sn sonra 8882 adet 41 den satmanın manası ne? daha istedikleri lotu toplayamadı zatın birisi.
    Ben aksam dan alış girdim 0.41 e daha gelmedi
    .

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 50/718 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •