Sayfa 76/662 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 601 - 608 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. ben yahudileri severim ne de olsa hepimiz tek tanrılı dinlerimizi onlara borçluyuz.. e neden da.. geçeyim ki adam da samimi ateistim diyor neden geçeyim.... dürüst insanları severim abicim .

inancını söyle kendini gizleme sinsi olma hem hayır bende kutsallık bende diyip ,müslümanım diye miletin aaa....koyma hoşlandığım davranış bu ..doğrucu davut seviyede dürüstlüktür ...

benim kafada adamlar dürüst adamlardır .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ben yahudileri severim ne de olsa hepimiz tek tanrılı dinlerimizi onlara borçluyuz.. e neden da.. geçeyim ki adam da samimi ateistim diyor neden geçeyim.... dürüst insanları severim abicim .

inancını söyle kendini gizleme sinsi olma hem hayır bende kutsallık bende diyip ,müslümanım diye miletin aaa....koyma hoşlandığım davranış bu ..doğrucu davut seviyede dürüstlüktür ...

benim kafada adamlar dürüst adamlardır .
    ben mesela japon asilliyim ve dinim Şinto
    temettü ile dinin ne alakasi var, baglantiyi kuramadim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    bugüne ek olarak 6 tane daha tavan cekebilirse ancak defter degerine geliyor
    aydinlatmali afis yapip is kulelere assinlar
    imza japon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    İş Bankası Grubu deprem bölgesi için AFAD'a 1 Milyar TL bağış yaparken, inşa edilecek deprem konutları için de 1 milyar 750 milyon TL tutarında destek sağlıyor.

İş Bankası deprem bölgesinde hayatını kaybeden müşterilerinin bireysel kredi, ek hesap ve kredi kartı borçlarını anapara dâhil silecek.

aferin Hakan

5. Temettü ile dinin ne alakası var güzel soru ? Ateistim diyen trendbeyle şahsi sorunum yok ama Taliban’a inanan birine temettüyü anlatamazsın günah der dinlemez seni yani ÖZETLE DİNİN temettüyle Alakası şudur bazı dinler dünya nimetlerinden yararlanmayı örneğin faizi- bir ürün veya hizmetin dış ticaretini yapmayı inş yapmayı et , içki , ahlaksız özgür düşünce sinema belgesel filmi , tesettürsüz kadın dergisi filan yasaklamıştır -adamın geleneksel anlayışı bu eylemleri , günah kabul edebilir cahilce davranabilir bu üzücü bir durumdur .

Sosyal bir tespit yapıyoruz neden bankalara ky gelmiyor faizci diye de adam daha günah olan bence dolar altın alıyor dolar islam dışı bir ülkenin hatta ülkemizle rekabet halindeki ülkenin para birimi ona yatırım helal ise islama kafa tutmuş olmuyor musun bal gibi oluyorsun … al sana dini yorum , altın almak da paranı sokağa atmak bu da kesinlik Yatırım aracı değildir altın , bence Yatırım aracı diyen de yalancıdır mağduriyet yaratandır , bu da benim dinim mesela RASYONALİZM DE BİR DİNDİR .

Temettü vermeyen hisselere rağbet örneğin SASA filan dine uygun nasıl oluyor bunun izahını yapamayız akla mantığa dine ters bir ahmaklıktır bu aynı zamanda …bankalar dururken !!!

Bir de yazdıklarım seni sıkabilir ama mantık bilimine göre politik laflarla geçiştirmek istemiyorum net yazıcam , mantık ile eyyamcılık arasında sağlam çizgiler var, bizim gibi eyyamcı güya politikacı yalanı da gerekirse kullanan, eyyamcı ülkelerde hukuk da gelişmez borsa da ve ky algısı da gelişemez maalesef ki algısı gelişse zaten o yoğun baskı ile temettü kavramı da düzene girerdi . Din ve biat kültürü bunu desteklemeli engellememelidir diyanet hiç açıklama yapmadı mesela borsada parası olan tüm küçük Yatırımcılar , şirketlerin namuslu yasal kar ortağıdır , küçük yatırımcıyı ezmek günahtır temettü keyfi şekilde ödemeyen masum değildir , % 80-100 ödenmelidir ödemeyen melundur diyebilirdi, temettü vermeyen hak yiyen manipülatif şirketler borsadan şutlanmalılar belki de , bu yönde görüş de bildirmediler siyaset buna mani oldu neden ? Diyanetin gücü yok mu açıklama yapamaz mı ? Yapaaarr ….. ama anca yapar izin vermezler !!! toplum örgütlensin bu kepaze borsa düzenini değiştirsin kimse istemiyor ! Eee güzel o zaman sorun da yok

İş çevrelerini güya korumak için … özetle her olay iletişim ülkemizde masa altı sessizce halledilmeye toplum uyutulmaya çalışılıyor KİMSE HAKKINI arayamaz ise ülke gelişemez .
    Son düzenleme : Deniz Ali; 15-02-2023 saat: 16:38.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    İş Bankası Grubu deprem bölgesi için AFAD'a 1 Milyar TL bağış yaparken, inşa edilecek deprem konutları için de 1 milyar 750 milyon TL tutarında destek sağlıyor.

İş Bankası deprem bölgesinde hayatını kaybeden müşterilerinin bireysel kredi, ek hesap ve kredi kartı borçlarını anapara dâhil silecek.

aferin Hakan
    detaylar icin:
    https://share.matriksdata.com/shareM...02151617551856

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    gercekten duyarli davrandiklari icin Is Bankasi yoneticilerine kendi adima sükranlarimi sunarim

8. İş bankası farkını gösterdi hep önde hep ileri TÜM YK ŞÜKRANLARIMIZI sunarız.

Sayfa 76/662 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •