Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Her halde bunu akıl eden birileri vardır.
    Doğayı koruma ve ekonomik geri kazanım için önemli.
    Umarım molozları tasnif ederler.
    Kıymetli molozların içinde
    Demirin yanı sıra,bakır,kurşun ,alüminyum,gümüş,altın gibi kıymetli madenler var iken
    Plastik,ağaç vs maddelerde mevcut.
    Beton artıklarıda asfalt olarak kullanılıyor.

Bu tesislerde kullanılan makinalar hazır ve modüler.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu depremden çıkacak molozlar nasıl bertaraf edilecek acaba? Hatay, iskenderun tarafındaki molozların denize döküleceğine adım gibi eminim ama maraştan, adıyamandan moloz taşıyıp denize dökerler mi emin değilim.
    Şunu paylaşmıştım. Biliyorlardır her halde. Yönetenlerin durumu malumda! neyse ki işini doğru yapan STK var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
    VİOP -1.5 açılış yapmıştı bu endexsi ilk safhada etkiledi,şu sıralar pozitif gözüküyor borsa,güvenilirmi bunuda siz düşünün,borsaya destek açısından ekmek ufağı attı önüne iktidar,bizim için değil o,sadece kendi elamanlarını kurtarmak içindi,bekleyip göreceğiz portföyümde hiç değişiklik yapmayada niyetim yok,sadece hisseler arası değiş tokuşa devam...ytd.

günaydın arkadaşlar

HALKTV medya mahallesinde EMİN ÇAPA var.. bankalar hakkında konuşuyor

izleyin derim
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar

HALKTV medya mahallesinde EMİN ÇAPA var.. bankalar hakkında konuşuyor

izleyin derim
    Baktım eğitlmiş köpekleri gördüm,üstelik kolombiyadan bahsediyor,yani mafya fuhuş ülkesi,devamlı bu yönde iktidarı uğraş veriyor,gelelim bizim ülkeye,deprem yönünden bütün ülkelerden geri plandayız,resmen içim burkuldu,bunun sebebi tek adam idaresidir,elbet bu yönden cezalanacaklar,ama ne yazıkki geriden bıraktıkları enkazlar ebeddiyen unutulmayacak,bende eski afet uzmanıyım 70 yılların,japonlarlan çalışırdık,afet olunca orduylan beraber çalışırdık,o zamanın şartları teknoloji olarak o zamandan çok iyiyiz,ama şimdiki iktidar yüzünden çok geriyiz,üstelik bütün fonlar soyuldu,hesap sorsan cevap yok,enkaz başında bekleyen kurtarma ekibi tek adamdan emir bekledi 3 gün,tviti bile kapadılar,yaradan bellalarını versin

6. Hatay Rende sitesinde binanın kolonları kesiliyor
    Avukat kolonu kesilen binanın kreş olacağını öğrenince durumu, belediye ve valilige bildiriyor kimse dikkate almayınca savcılığa suç duyurusunda bulunuyor, savcı da takipsizlik veriyor

Depremin özeti işte bu
    Binalara Güçlendirme yapmayın, zayıflatmayın yeter

7. Depremin ilk günleri paylaşmıştım
    Yıkılan yerlerin büyük bölümünün şehrin en merkezi caddeleri olması tesadüf değil
    Yine bir deprem olursa, zemin katı Banka,market,lokanta,oto galeri olan evlerde oturanlar en fazla tehlike altında olanlardır

Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu. Arslan'ın intihar ettiği belirtilirken cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •