Sayfa 195/1001 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Maçlardaki sert istifa sesleri halka enpoze edermi ???

2. Hükümeti eleştirmekten insanlar korkarken birileri ses çıkarmaya başladı. Bu işler homurtuya dönüp, daha fazla kişinin sesini çıkartmasına sebep olabilir.

Bunlar ne işe yarar bilmiyorum. Bana göre 40+ tercihleri belli. Çok fazla değiştirmezler. Olayın rengini gençler belirleyecek.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Maçlardaki sert istifa sesleri halka enpoze edermi ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    İyide bu adam fetocukçu,yani nema peşinde acaba tekrar Türkiyeye gelebilirmiyiz diye,o çok zorda sanırım zatta onun yanına gitme peşinde,yanına gitmese bile ABD'de paralel komşu olabilir ABD kabul ederse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yakında youtubeyide kapatır bunlar,peşinden defolur giderler hesap vermeye,yok ben hastayım epilepsim var kandırıldımda hikaye olur,derinden gelen bir tepki var sessiz şekilde,sessiz tepki en büyük tepkidir,bide not tutarlarmış,göreceiz o not tutmaları,guya aba altından sopa göstererek korkutmaya çalışıyorlar,galiba M,Akifin son dizelerindeki yırtarım dağları enginlere sığmamı unutmuşlar

Haluk Levent: Kızılay’dan sadece çadır değil gıda da satın aldık

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=alt_surmanset

Bir iktidar ve kurumun yozlaşmışlığının ve çürümüşlüğünün delili.

Ve hala konuşuyorlar.

Bir sus ve utan yahu.

Daha bakalım neler göreceğiz?

Maneviyatı güçlü iktidarımızdan.

Onlar konuşur ak partisi yapar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kokmuşuz yahu insanlar can derdinde ve yardım kurulumuz oraya çadırı kendi kurmalıykn

Malatya’da havuzlu villanın bahçesine AFAD çadırı kurulmasına tepki

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı kentlerde çadır yetersizliği devam ederken, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, havuzlu bir villanın bahçesine iki adet AFAD çadırının kurulması tepki çekti.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ruldu-7604374/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

“Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Acımız büyük. Ama iyi de bir şeyler gördük. Tek yürek olan bir Türkiye var. Çaresizlik gibi görünen dönemde bu olayı unutturmadan geleceğe adım atmak gerekiyor. Büyük bir acı yaşadık.

Kavgayı hiç doğru bulmuyorum. Daha fazla el ele vermek gerekir. Bunların hepsi tartışılmalıydı. Maçların oynanması ya da seyircisiz oynanması… Şu anda bir şeyler söyleyerek gündemi değiştirmek istemiyorum. Konuşulacak konulardır. Her görüşte bir suçlama, aşağılama, yok etme, bunlardan sıyrılmamız lazım.

Karşılıklı fikir alışverişine herkesin ihtiyacı var. Suçlama, yok etme, aşağılamadan uzaklaşmış olmak lazım. Sportif bir yarış yapıyoruz. Gelecek bizi bugünden daha kötü hale götürebilir. Türkiye'nin her yerinde deprem bölgesi görüyorsunuz. Buna nasıl çare bulacağız birlikte bakacağız. Yetkililer, karar vericilerin mesajlarının iyi verilmesi ve iyi algılanması gerekiyor.

Hepimizin bir araya gelmesi gerek. Bazı kelimeler anlamını kaybetti. Umarım buna dönüş olur. Ülke olarak kendi düşmanımızı yaratmadan bunları bertaraf edebiliriz.”

https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...cevap-7604407/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Malatya ilimizin Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 195/1001 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •