Sayfa 36/1011 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Şirketlere beklenen ek vergi haberi geldi son dakika...
    Bu borsa şirketlerini nasıl etkiler.....ona bakmalı......

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu gün CEM KÜÇÜKün videosu vardı..TT olmuş.Oradaki endişeye bakarsan bazıları için HÜKÜMET olmak hayatidir.

70 günde ülkemde çok adrenalin olacak.

Her mekanda beyin fırtınası,A-B-C planları yapılacak.
    Ezel dizisinde şöyle bir replik vardı, "yapacak bir şey kalmayınca hiçbir şey yapmamak en doğrusu"... Hiçbir şey yapamaz kimse, yapacak birşey kalmadı, ülkenin yüzde 70'inden fazlası değişim istiyor...

Şirketlere vergi yasaya eklenmiş. Hoş karşılanmayabilir. Ford 10 dakika önce araçlarına %5 ila 7 arasında zammı geçiriverdi.
    bir halt olacağı yok.

4. Daha önce ki tahmini 7 TL idi yabancıların. Bugün 19 da. Demekki onların tahminini 2,5 -3 ile çarpmak gerekir

Deprem nedeniyle şirketlere tek seferlik ek vergi

Depremin yaralarını sarmak amacıyla kurumlar vergisi mükelleflerinden tek seferlik ek vergi alınacak.
    Kurumlar vergisi mükellefleri tarafından 2022 yılına ilişkin kurumlar vergisi beyannamesinde gösterilmek suretiyle, kurum kazancından indirim konusu yapılan istisna ve indirim tutarları ile indirimli kurumlar vergisine tabi matrahları üzerinden, dönem kazancı ile ilişkilendirilmeksizin yüzde 10 oranında; kurumlar vergisi istisnaları ile yurtdışından elde edilen ve en az yüzde 15 oranında vergi yükü taşıdığı tevsik edilen istisna kazançlar üzerinden ise yüzde 5 oranında tek seferlik ek vergi alınacak.

Depremden etkilenen 11 il ile Sivas'ın Gürün ilçesindeki kurumlar vergisi mükellefleri kapsam dışında tutulacak.

6. Ayhan başkan kuzu şorta odaklanmış ,
    simülasyonları hazırlamış ,
    burada şimdilik graf paylaşmıyorum kafası karışmasın.
    ama buradan ona söylüyorum endeks ağırlığı olan bazı tahtalar mevcut ,
    240dk -günlükte bunlar çalışmaya başlarsa oyun farklı olur.
    buradan kendisine inceden duyurum olsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şirketlere vergi yasaya eklenmiş. Hoş karşılanmayabilir. Ford 10 dakika önce araçlarına %5 ila 7 arasında zammı geçiriverdi.
    Sabah zamlı tarifeyle uyanacak millet, olan vatandaşa oldu, alım gücü bi tık daha düştü
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    15 lira olacakmış !!!

bu enflasyon ve dolar ilişkisi içinde hemde ??

bu durumda çalışmayı bırakır her şeyi ithal ederiz. ohh ne rahat lüküs hayat[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Wells Fargo analisti Brendan McKenna,
    Türkiye'de seçimi muhalefet adayının kazanması ve seçim sonrasında geleneksel para politikalarına geri dönülmesi halinde Türk lirasında modern tarihin en büyük değer artışlarından birinin görülebileceği yorumunda bulundu.

Raporda, TL'nin anılan senaryoda ikinci çeyrek sonu itibarıyla %20 kadar değer kazanabileceği ve dolar/TL'nin yılı 15 seviyesinde tamamlayabileceği ifade edildi.

McKenna, bununla birlikte kendi ana senaryolarının seçimi mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağı yönünde olduğunu kaydetti. Bu ihtimali %55-60 olarak gördüklerinin altını çizdi. Bu senaryoda ise dolar TL'nin yılı 19,5 seviyesinde tamamlayacağı öngörüldü.

Sayfa 36/1011 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •