Temetuyu 5 nisanda hesaba gecerler degilmi
yan cizmesinler
eyvah eyvah
svg
Temetuyu 5 nisanda hesaba gecerler degilmi
yan cizmesinler
eyvah eyvah
svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Ben daha farklı açıdan bakıyorum diyelim merkez bankası politika faizini arttırmaya başladı ne faydası olacak o tren geçti gitti dolar TL 8 civarlarından tam zirvesini hatırlamıyorum 17 civarlarına yükseliş yaşamış oldu zaten bitti geriye dönüş olmaz profesyonel ekonomistlerin bunu iyi düşünmesi ve hesap etmesi gerekir 14 mayıstan sonra merkez bankası politika faizi arttırmak yada düşürmek hangisi doğrusuysa verecekler kararlarını seçimi kim kazanırsa kazansın o ayrı fakat bu yazdığımda bile seçim yazıyorum merkez bankasının bağımsız olmadığı ve siyasi iktidar partisine bağımlı olduğu gözüküyor iktidar seçimi kaybederse merkez bankası değişime uğrayacaktır bağımsızlık yoktur merkez bankasında sıkıntı burada zaten borsa patinaj çekiyor olduğu yerde.
Özetle ne zaman 20 TL oluruz
yatırım tavsıyesı degıldır
Şuan tepki yükselişi yaşadı İşbank tepki yükselişi ne zaman normal yükseliş trendine başlarsa o zaman 20 civarları düşünülür fakat Xbank yatayda zirvesini geçmesi gerekir ve banka endeksinin yükselişine İşbank öncülük ederse kısa vade de 20 civarlarına yükseliş yaşayabilir.normal olmayan bu seviyelerde sürünmesi şans olacak.
0,72 gündüz ve gece
2 günü var ,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Yer İmleri