Originally Posted by Ex2000 Abi bunu 15/60 dk lık arasıra paylaşsan. Mesela sat verirken ya da al vermeye yakın. Teşekkür ederiz.
S.a arkadeşler ulan bir Eve gittim eve geldim ayıp yahu Resmen keriz yerine koymuş piyasa bizi
Hadi bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Long ve hisseler ile yola devam
Originally Posted by TIFIL şortunu ne taraftan çıkaracan bütün mesele bu ? Bi denesini önden çıkarttım şimdi palaya karşı Bi denesi kalsın bende
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Ex2000 Yine gel abi ben dedim malı 5570 altına bir daha gelirse naz yapmam. Şimdi 5520 beklerim. Kıracak mı kıramayacak mı? En fazla malsız kalırız. Bakalım 5520 üzerinde 15 kalacak mı yoksa altında ne kadar kalacak. Kağıtlar kağıttan kuleler gibi eskiden taş gibilerdi. En küçük ters rüzgarda göçecek gibi.
beş dakikalık EREGLİ de net görünüyor kısa peryot yanıltıyor ..
Originally Posted by thebigshort S.a arkadeşler ulan bir Eve gittim eve geldim ayıp yahu Resmen keriz yerine koymuş piyasa bizi Estağfurullah 5570 leri kırınca belliydi 5520 lere geleceği. Güç mü toplayacak toplamayacak mı bakalım. Benim grafikler bu ara şaşmıyor. 5 dk sat verdiydi 5570 lerden.
Originally Posted by *Bozkurt Bi denesini önden çıkarttım şimdi palaya karşı Bi denesi kalsın bende Kapatta işimiz var. Kchol bırakmayacak endeksi sanki. Ereğli yine patates. Yarına bıraktı sanki. Yarında olmazsa selametle.
Forum Rules
Yer İmleri