Sayfa 381/608 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

eğri oturup doğru konuşmak gerekirse faizlerin yükselmesi depremden sonra b.yalınında kısmen zayıf zeminde olması yabancıya satışın azalması muhalefetin iktidarı sonrasında yasaklanacak olması hisseyi olumsuz etkilemiştir satışlar patronun dişine kan değirmiştir oda bunu acımasızca kullanacaktır...
    nasip....

2.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    üzerine birde günlerce kurtarılmayı bekleyen donarak ölen depremzedelerin ahı eklendi ALLAH cc seni kızılay başkanıyla haşreder inş.
    Sizlerde 'Kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm' diyerek onların ölümüne vesile olan belediye başkanları ile birlikte haşrolursun artık..!!!

11 ilde tek bir TOKİ binasının zarar görmediğini de unutamazsın haşrolunduğunuz da artık..;-)

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Sizlerde 'Kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm' diyerek onların ölümüne vesile olan belediye başkanları ile birlikte haşrolursun artık..!!!

11 ilde tek bir TOKİ binasının zarar görmediğini de unutamazsın haşrolunduğunuz da artık..;-)
    münafık 7 defa imar barışı yaptığınızı ne zaman unuttun kahpe mürai senii...
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    eğri oturup doğru konuşmak gerekirse faizlerin yükselmesi depremden sonra b.yalınında kısmen zayıf zeminde olması yabancıya satışın azalması muhalefetin iktidarı sonrasında yasaklanacak olması hisseyi olumsuz etkilemiştir satışlar patronun dişine kan değirmiştir oda bunu acımasızca kullanacaktır...

Muhalefetin iktidarı olursa buna en çok üç kahıtçı mütahitler sevinir, nedenini git İzmir'e git CHP nin yönettiği belediyelerde nasıl kolay plan proje onaylanıyor gör..!!!

Millete hayal satıp, kendinizi ütopyalarda yaşıyor sanan bu kafanın girdiği son secim bu olacak, artık sizlerde milleti yalan dolan ve iftira ile kandıramıyacağınızı göreceksiniz..!!!

Merak etmeyin, hiç acımıcak..;-)))

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    münafık 7 defa imar barışı yaptığınızı ne zaman unuttun kahpe mürai senii...
    Yıkılan binaların %80 lik kısmının 30 yıl üzeri yapılar olduğunu bunlara kimlerin ruhsat verdiğini de söylesene ..!!!

İşinize gelmez dimi..???

Seni Türkiye'nin en büyük gece kondu şehrini gezmeye İzmir'e gitmeye davet ediyorum, 40 yıllık CHP'li hemde..;-))

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Yıkılan binaların %80 lik kısmının 30 yıl üzeri yapılar olduğunu bunlara kimlerin ruhsat verdiğini de söylesene ..!!!

İşinize gelmez dimi..???

Seni Türkiye'nin en büyük gece kondu şehrini gezmeye İzmir'e gitmeye davet ediyorum, 40 yıllık CHP'li hemde..;-))
    leküm diyniküm velyediyn...
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    leküm diyniküm velyediyn...
    Din ne senin ne de benim..!!!

Din sadece (O) nun, ne sen gerçek dini bilebilirsin ne de ben, ancak nasibin kadarını anlarsın, onuda benim dinim bana yeter diyerek geride kalan %99 undan marum kalırsın..!!!

O ayeti Yaradan senin gibi dini kendi bildiği kadarı ile sananlara söylüyor..!!!

8. Türk polisi yakalar..!!!

Saldıyı yapan yakalandı bakalım arkasından kimler çıkacak..???

Sayfa 381/608 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •