Sayfa 831/1011 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sen niye sadece kendini long zannediyorsun hocam?
    Ayrıca endeks gitse de her hisse gitmeyecek, gidecekleri bulanlar çok şanslı olacak.
    dün formasyonlu akkız dedim değerlendirdin mi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Günlük pasta. Yapıkredi reverse olmamış yanıldım. Arbitraj işlemleri çoğunlukta.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Brent baya toparladı, yarın da Tüpü götürürler belki kim bilir Bozkurt abi.
    Ağzından bal damlıyor
    Fena zopalıyorlar, bi ara 5 kırnızı 1 yeşile düştüydük son anda pörtföy biraz toparlamış 2 kırnızı 4 yeşille günü bitirdik.
    Hamdım Piştim Yandım

kısa yoldan parayı bulmak istiyorsun ...
    imkb de halka açık şirketin olucak ..en büyük zenginlik işte bu ...
    eskilerden...

blue chip AAA hisselerden şaşmamak lazım. diğerleri aynen yukarıdaki yorumdaki gibi.
    audentes Fortuna iuvat

günün en çok prim yapanlarından AKBNK, +%3.36 primli kapandı, açığa satış olsaydı, günlükçüler %2 primden sonra alım yerine, açık yapmaya başlarlardı, tahta yapıcı da açıkcıları toplar yukarı sürer, günlük zirve kapanışı deneyebilirdi, bende kapanışa doğru günlükçülerin üzerine gidileceğini düşünerek erken sattım, ama açığa satış olsaydı, pozisyonumu kapatmayacağım gibi eşleştirme için bile fazladan mal alır, yukarıdan eşleşmesini beklerdim, açığa satış olsaydı AKBNK bugün %5 civarı primli kapatabilirdi! Sonuç, açığa satışın piyasa üzerinde olumsuz baskısı sona ermiştir, bundan sonra da olumlu etkilemesi büyük olasılık olacaktır!

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün formasyonlu akkız dedim değerlendirdin mi.
    Vadeli Koçta el artırıp Enka spottan yana kullandım şansımı. Akşam enkaları verdim , diğerleri malumun.
    Geçen pazartesi itibariyle kaldıraçtayım, o yüzden ters harekette sıkıntı olmaması için kontrollü gitmeye çalışıyorum.
    Bol kazançlar, iyi iftarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ......
    üstat, açığa satış yarın mı başlıyor, bilgi geldi mi?
    Son düzenleme : Maacit; 11-04-2023 saat: 20:27.

@Maacit, bu konuda herhangi bir haber ve duyum almadım ama kamuoyu oluşturmak lazım teoride açığa satış borsayı düşürür gibi algılansa da pratikte tam tersi olabiliyor, kriz dönemi sona erdiğinde açığa satış çok da olumsuz değil hatta hisse bazında olumlu olduğu gibi pozisyonların kapanmasıyla da piyasayı pozitif etkileyebiliyor!

Sayfa 831/1011 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •