Sayfa 948/1011 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Bugün borsa oyuncularının kredi kapatma günü;

okuduğuma göre bayramda taşımamak için salı yukarı açarlar ki diğerleri yerine koyamasınlar çarşamba ve perşembe muhtemelen yatay ..

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kozalaklar çok güdük kalmış bu altının çıkışına...
    aklın yolu bir...

36 liraydı kozaa bunu yazdıgımda 50 lira oldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

pıst 100 de 2 li tepe miz 5050-5060 buralarda bitiyor ok la gösterdiğim bölge kırılırsa aşağı salınım devam eder.
    2 li tepe tamamlanacak yalnız 240 dk grafta bu bölge altı kapanışlar yapmamalı benim açımdan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bugün borsa oyuncularının kredi kapatma günü;

okuduğuma göre bayramda taşımamak için salı yukarı açarlar ki diğerleri yerine koyamasınlar çarşamba ve perşembe muhtemelen yatay ..
    Bayram öncesi nakite geçmek için son gün.Üstelik 5 günlük repo için son gün...O zaman AKŞAM PAZARI olur mu?

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    short devam
    özelden soranlar olmuş, piyasaya ne diyosun diye..

-short devam

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanına KHK çıkarma yetkisini meclis veriyor. Yanlış mı biliyorum?!

Cumhurbaşkanı, yürütme yetkisine ilişkin konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilir. Anayasanın ikinci kısmının birinci ve ikinci bölümlerinde yer alan temel haklar, kişi hakları ve ödevleriyle dördüncü bölümde yer alan siyasi haklar ve ödevler Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle düzenlenemez. Anayasada münhasıran kanunla düzenlenmesi öngörülen konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarılamaz. Kanunda açıkça düzenlenen konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarılamaz. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kanunlarda farklı hükümler bulunması halinde, kanun hükümleri uygulanır. Türkiye Büyük Millet Meclisinin aynı konuda kanun çıkarması durumunda, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi hükümsüz hale gelir.
    Cumhurbaşkanı, kanunların uygulanmasını sağlamak üzere ve bunlara aykırı olmamak şartıyla, yönetmelikler çıkarabilir.
    Kararnameler ve yönetmelikler, yayımdan sonraki bir tarih belirlenmemişse, Resmî Gazetede yayımlandıkları gün yürürlüğe girer.
    Cumhurbaşkanı, ayrıca Anayasada ve kanunlarda verilen seçme ve atama görevleri ile diğer görevleri yerine getirir ve yetkileri kullanır.
    https://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskanligi/gorev_yetki/

8. İyi haftalar herkese.
    Öğleden sonra toparlanma ihtimali mevcut.

Pay vadelisi yok ama yüne de yazmış olayım, kendime kords almaya başladım 72.05 ortalama ile.
    Herkese bol kazançlar.

Sayfa 948/1011 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •