Sayfa 975/1011 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Stopaj var mı reis?
    Yok dayucuğum komisyondan başka bişey ödemiyorsun, ne banka nede kuyumcu bu şekilde altında trade fırsatı vermiyor. Vob zaten sakat en iyisi bence bu
    zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta ortada fiziki bir şey yok, sertifika adı altında kaat parçası alıp satıyoruz
    VYB
    Hamdım Piştim Yandım

2. Mesela bugün altın yükseldi
    Dün bankadan yada kuyumcudan altın alan biri bugün satsa zarar ediyor.yükseldiği halde
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    en sağlam ankatörlerin sapma oranı %2-2.5 ..

bu sandık diğer tüm sandıklardan farklı olacak ..21 senelik hatasıyla sevabıyla metal yorgunu iktidar

diğer tarafta birbiriyle idolojik açıdan tamamen farklı kimyaları tutmayan ,yaptığı birlikteliklerin getirisi kadar götürüsünün hesabından uzak koalisyon

fotofinişe kafa kafaya girme olasılığı ve hatta 2. tur olasılığı yüksek seçimde kimse anketlere güvenip pozisyon almaz

kaldıkı iktidar devam etse bile bu ekonomi politikalarıyla ilerlemesi mümkün değil ..bol kese seçim politikası tamamen değişecek

diğerinin ne yapacağı öngörülebilir değil

zor bir dönem bizi bekliyor ..kim gelirse gelsin Mars'dan hükümet ithal etseler taşlar yerinden oynayacak

bizin tosun da bu durumda ne yapacak peşine takılan olmayınca ..

sormuş bir arkadaş düşermi çıkar mı

kuvvetle muhtemel gömecekler hemide palas pandıras elbiselerle fatihasız ..o saate kadar tadını çıkarın işte

yımırtalı pide ,kıymalı pide , palanın gönlünden ne koparsa artık

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    ALTINS1 grama donusturuldugunde Serbest piyasadaki gram altinin %7 uzerinde pahali islem goruyor. ...

Bunun hep boyle devam etme garantisi varmi ?
    AltınS1 hesaplanmasında serbest piyasa dolar kuru (20.30 civarı) kullanılıyor galiba. Gramaltın hesabında ise MB dolar kuru (19.40 civarı) kullanılıyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok dayucuğum komisyondan başka bişey ödemiyorsun, ne banka nede kuyumcu bu şekilde altında trade fırsatı vermiyor. Vob zaten sakat en iyisi bence bu
    zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta ortada fiziki bir şey yok, sertifika adı altında kaat parçası alıp satıyoruz
    VYB
    Evet dediginiz gibi marj yok...stopajda yok. ..Kagit olarak al sat icin kolay ve avantajlidir.

Ama 50 gr ustu alim yapip 50 gun sonra Fiziki teslimat isteyen bir yatirimci ALTINS1'i piyadan %7 daha pahali almis olacaktir. Demek ki Darphanede fiziki teslimat sozlesmelerinde kar yapiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dik gelir.şimdi anlamışındır.
    bana kelime oyunları yapma , yoksa senin okuma özürlü olduğunu düşünücem.
    cumadan beri yazıyoruz aşağı kesişme olduğunu kısa vade ben senin gibi yapamıyorum ralli bekliyorum deyip şort kapattık diyemiyorum veya ekgyo 36 lira olması gerekiyor diye söyleyemiyorum anladın mı şimdi
    abicim niye sinirleniyosun, fikrini sorduk sadece küfür etmedik yani

ben ralli bekledim o yüzden short kapattım, ama olmadı yanıldım, pişmanım şimdi zarar ettim, sırf benim lafıma uymak için bu şekidle oynayan olduysa onlardan da özür dilerim.. sen hiç zarar etmiyosun, bi şey olup bittikten sonra hep bilmiş oluyosun, onun için ne öngördüğünü anlamaya çalışıyorum sadece.. ayrıca hep bildiğine göre, sürekli para kazanıyo olman lazım, buna rağmen bu forum köşesinde küçük yatırımcıyı aydınlatıp duruyosun, büyük alicenaplık, şükranlarımı sunarım

7. Erol abi ve Sindoma abi lütfen kavga etmeyin, ortam zaten gergin birde paladan zopa yemiyelim sizin yüsünüzden

https://youtu.be/uPFQtvjG5Z4
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Erol abi ve Sindoma abi lütfen kavga etmeyin, ortam zaten gergin birde paladan zopa yemiyelim sizin yüsünüzden

https://youtu.be/uPFQtvjG5Z4
    Forumda kavga çıktı mı ne oluyordu?
    Borsa düşüyordu galiba.
    Günün sonunda ne olacak bakalım?

Sayfa 975/1011 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz