Hamdım Piştim Yandım
Mesela bugün altın yükseldi
Dün bankadan yada kuyumcudan altın alan biri bugün satsa zarar ediyor.yükseldiği halde
Hamdım Piştim Yandım
en sağlam ankatörlerin sapma oranı %2-2.5 ..
bu sandık diğer tüm sandıklardan farklı olacak ..21 senelik hatasıyla sevabıyla metal yorgunu iktidar
diğer tarafta birbiriyle idolojik açıdan tamamen farklı kimyaları tutmayan ,yaptığı birlikteliklerin getirisi kadar götürüsünün hesabından uzak koalisyon
fotofinişe kafa kafaya girme olasılığı ve hatta 2. tur olasılığı yüksek seçimde kimse anketlere güvenip pozisyon almaz
kaldıkı iktidar devam etse bile bu ekonomi politikalarıyla ilerlemesi mümkün değil ..bol kese seçim politikası tamamen değişecek
diğerinin ne yapacağı öngörülebilir değil
zor bir dönem bizi bekliyor ..kim gelirse gelsin Mars'dan hükümet ithal etseler taşlar yerinden oynayacak
bizin tosun da bu durumda ne yapacak peşine takılan olmayınca ..
sormuş bir arkadaş düşermi çıkar mı
kuvvetle muhtemel gömecekler hemide palas pandıras elbiselerle fatihasız..o saate kadar tadını çıkarın işte
yımırtalı pide ,kıymalı pide , palanın gönlünden ne koparsa artık![]()
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Evet dediginiz gibi marj yok...stopajda yok. ..Kagit olarak al sat icin kolay ve avantajlidir.
Ama 50 gr ustu alim yapip 50 gun sonra Fiziki teslimat isteyen bir yatirimci ALTINS1'i piyadan %7 daha pahali almis olacaktir. Demek ki Darphanede fiziki teslimat sozlesmelerinde kar yapiyor.
abicim niye sinirleniyosun, fikrini sorduk sadece küfür etmedik yani
ben ralli bekledim o yüzden short kapattım, ama olmadı yanıldım, pişmanım şimdi zarar ettim, sırf benim lafıma uymak için bu şekidle oynayan olduysa onlardan da özür dilerim.. sen hiç zarar etmiyosun, bi şey olup bittikten sonra hep bilmiş oluyosun, onun için ne öngördüğünü anlamaya çalışıyorum sadece.. ayrıca hep bildiğine göre, sürekli para kazanıyo olman lazım, buna rağmen bu forum köşesinde küçük yatırımcıyı aydınlatıp duruyosun, büyük alicenaplık, şükranlarımı sunarım
Erol abi ve Sindoma abi lütfen kavga etmeyin, ortam zaten gergin birde paladan zopa yemiyelim sizin yüsünüzden
https://youtu.be/uPFQtvjG5Z4
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri