Sayfa 456/650 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Goldman Sachs, HALKB - Halkbank için hedef fiyatını 4,3 TL'den 4,7 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "sat" olarak korudu 17.04.2023

Goldman'ın bu kıyağını yazın bi kenara

inandığımdan değil ..pozi'yi sevindereyim istedim
    Bugünkü tavan sebebi bu haber miymiş
    Topiki sessizce okuyoruz kimin ne yaptığını azçok görüyoruz
    Pozitif abi geçen sene On ücbucuktan sattıydı. sevinmesi normal yani
    Bir yıldır parasını burda bağlıyanın parası erimiştir... ama şuan harekete başladı dün alan karda ona lafımız yok
    Hamdım Piştim Yandım

2. Pozitif sen hala burada Lunar varken başka kaynak arıyorsan eyvah eyvah o zaman kusurabakma.

Bir de bu var. Bunlar hep makriks ten.

ABD Yüksek Mahkemesi'nden Halkbank kararı -NTV

https://www.ntv.com.tr/dunya/son-dak...XkGKtOGwb1J9EQ
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünkü tavan sebebi bu haber miymiş
    Topiki sessizce okuyoruz kimin ne yaptığını azçok görüyoruz
    Pozitif abi geçen sene On ücbucuktan sattıydı. sevinmesi normal yani
    Bir yıldır parasını burda bağlıyanın parası erimiştir... ama şuan harekete başladı dün alan karda ona lafımız yok
    7,5-8 arası al diye tuşa da biz mi basıverecektik. Daha ne yapalım burada bir de ondan bundan yediğimiz bir ton laf. Kaç kez kendimi tutamadım uyardım? Verdiklerini yerine koysa ne olurdu?

Sevgili Ozannn biz bir şey yapmadık sen güzel kalbinle herşeyi kendin hakettin. Onore edici sözlerin için teşekkürler
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Kahırlı abi sen bilüsün, bu sefer kaç tavan çektirürler
    Hamdım Piştim Yandım

5. Vay vay!
    Ne dediysek o çıktı; bu mahkeme kararı ile 🇺🇸 bölgede kendi askerlerini ateşe attığını ve bu karardan vazgeçeceklerini söylemiştik. Şimdi alınan bu kararın, 3 ABD 🇺🇸 askerinin bir teröriste eskortluk yaptığı sırada, siha tarafından uyarılması sonrası çıkması tesadüf mü?
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayın Soul; o güzellilk senin kalbinin güzelliği-ve çok teşekkür ediyorum.Kimsenin parasında gözüm olmadı,hatta birisini üzsem inanın ben çok üzülürdüm.Yapım böyle..
    Sayın Soul; bu topikte ne kadar dikkatli yazsamda hissede ki beklemek yormadı da burada ön yargı mı desem anlatılmaz bir havası vardı..Bu beni yordu...

Yukarıda ki habere gelince;

KAYNAK: http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2017-128-1635

ALINTI:
    Özet: Amerika Birleşik Devletleri Yüce Mahkemesi sadece somut norm denetimi yapan bir anayasa mahkemesi değil aynı zamanda yargı teşkilatı içinde en yüksek kademede bulunan temyiz mercidir. Bu sebepten ötürü, dokuz hâkimin verdiği kararlar hem insanların hayatlarını hem de Amerikan demokrasisini doğrudan etkilemektedir.

SAYFA 448 ALINTI:

ABD Yüce Mahkemesi yargı hiyerarşisinde en üst derecede olan mahkemedir ve en yüksek temyiz mercidir. Mahkemenin en önemli görevlerinden birisi: Kanunların anayasaya uygunluğunu denetlemektir. Mahkemenin yaptığı denetim, Avrupada ki anayasa mahkemelerinin aksine, somut norm denetimidir.42 Diğer bir deyişle, ABD Yüce Mahkemesi hem en yüksek temyiz mercii (Danıştay, Yargıtay, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi ve Askeri Yargıtay) hem de somut norm denetimi yapan anayasa mahkemesi görevini üstlenmiştir.43 ABD Yüce Mahkemesinin kritik bir görevi somut norm denetimi yapmaktır. Bu görev birçok ülkede ciddi tartışmalara sebep olabilmektedir. Şüphesiz ABD de de mahkemenin verdiği kararlar zaman zaman siyaset ile hukuk arasında çekişmelere yol açmıştır. Fakat her iki kurum oldukça uzun bir süredir ve fazla gerilime yol açmadan bu ilişkiyi sürdürebilmiştir. Bu durumun altında yatan neden ABD nin demokrasi kültürüdür.

YTD

7. Düzeltme: Mahkeme topu alt mahkemeye atmış. Ancak bu olayın fazla uzayacağını sanmıyorum.
    Who, baby, Who Will Save The World?

KAYNAK:
    https://www.supremecourt.gov/search....c/21-1450.html
    ALINTI:
    Apr 19 2023 Adjudged to be AFFIRMED IN PART, VACATED, and case REMANDED IN PART. Kavanaugh, J., delivered the opinion of the Court, in which Roberts, C. J., and Thomas, Sotomayor, Kagan, Barrett, and Jackson, JJ., ****ed. Gorsuch, J., filed an opinion concurring in part and dissenting in part, in which Alito, J., ****ed.

19 Nisan 2023 KISMEN ONAYLANMIŞ, KISMEN BOŞALTILMIŞ, KISMEN DURUMA İSTENMİŞTİR. Kavanaugh, J., Roberts, CJ ve Thomas, Sotomayor, Kagan, Barrett ve Jackson, JJ.'nin katıldığı Mahkeme'nin görüşünü bildirdi. Gorsuch, J., Alito, J.'nin katıldığı kısmen mutabık kalan ve kısmen muhalif olan bir görüş bildirdi.

NOT: İNGİLİZCE TÜRKÇE ÇEVİRİDE DEVRİK CÜMLELER VAR,NET OLMAMIŞ O YÜZDEN İNGİLİZCESİNİ DE KAYNAK İLE BİRLİKTE PAYLAŞTIM.YTD

Sayfa 456/650 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •