Sayfa 459/651 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Öncelikle Teşekkür ederim Sayın anadolulu alp; hukukçu değilim ancak kaynak göstererek anladığımı yazdım.Alt mahkemeye Anayasa mahkemesi havale etmiş ancak cezai kovuşturmayı iptal etmiş.Kararını gözden geçir demiş.
    Alt mahkemede yok arkadaş ben ceza kesecem mi diyecek,iptal ettim diyo Anayasa Mahkemesi.Bu kararda 9 üyenin çoğunluğu ile alınmıştır diye düşünüyorum.
    SON notum; piyasa yarın cevabı verir.Herkese iyi akşamlar.YTD

Biz yüksek mahkemeye niye gittik ?
    -Bağımsız Yabancı Devlet Yargı Bağışıklığı istisnasının uygulanması ve davanın düşürülmesi; eğer bir çeviri hatası yoksa,
    Yüksek mahkeme Menhatten 2.temyiz kararının iptaline ve dava inisiyatifinin alt mahkemeye bırakılması gibi 2 farklı kararıyla kendisiyle çelişmiyor mu arkadaşlar ?

3. Bundan sonra kahırlı ve pozitif düşünsün. Giren onlara girdi. 😆😆

4. Net bi şey yok..muallakta bi haber..Hani bayram yeri olmadı bura 2-3 kişi var 🤭...bir bit yeniği olabilir..dikkatli olunuz kapana alınabilirsiniz...biz ne kararlar gördük böyle alengirli.. 10 yıl icinde vs... iyi haber gibi görünüyor ama bam diye manevra geliverir..bunun adı sülün...kazananlar varsa tabi ki gözelerinden öperim..bazıları 100 tavan yapsa bile zarar da olucak hala..100 tavan yapar mı bilinmez tabiki ne 🤭

Sayın BESKİ; Şöyle anlatayım daha net anla:

İlk kez Halkbank davası ortaya çıktığında yargıç Berman yargılayacaktı ancak tam jüri toplanıp yargılama yapılacakken Halkbankası yöneticileri 1.TEMYİZE gitti..1.temyizde OLUMSUZ yanıt aldık ve bizde üst mahkeme olan 2.temyize gittik.2.Temyiz mahkemesinden de olumsuz yanıt alınca en son EN ÜST MAHKEME YANİ NİHAİ MAHKEME OLAN EN ÜST Anayasa mahkemesine gittik.

Anayasa mahkemesinin 9 üyesinin çoğunluğu bugün karar almış: Diyo ki; 2. temyiz mahkemesinin aldığı kararı(kovuşturma) İPTAL ETTİM.2.TEMYİZ MAHKEMESİ SENDE Halkbank'ın davayı reddetme teklifini yeniden gözden geçirme emri verdim demiş.

ŞİMDİ 2.TEMYİZ MAHKEMESİ YANİ ALT MAHKEME ; ANAYASA MAHKEMESİNİ HAKSIZ BULUP KARARI GÖZDEN GEÇİRMİYORUM MU DİYECEK,BENİM ALDIĞIM KARARI NEDEN İPTAL ETTİN Mİ DİYECEK?YTD

KAYNAK:
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59995110

2.TEMYİZ MAHKEMESİNİN ALDIĞI KARAR:

ABD 2. Temyiz Mahkemesi ise FSIA kapsamında Halkbank'ın koruma altında olsa dahi "suçlamaların ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğine" karar vermişti.

Halkbank ise ABD Yüksek Mahkemesi'ne itirazda bulundu.

BAKIN 2.TEMYİZ MAHKEMESİNİN KARARI YUKARDA VE BU KARARI ANAYASA MAHKEMESİ İPTAL ETTİ BUGÜN.

YTD

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Net bi şey yok..muallakta bi haber..Hani bayram yeri olmadı bura 2-3 kişi var ��...bir bit yeniği olabilir..dikkatli olunuz kapana alınabilirsiniz...biz ne kararlar gördük böyle alengirli.. 10 yıl icinde vs... iyi haber gibi görünüyor ama bam diye manevra geliverir..bunun adı sülün...kazananlar varsa tabi ki gözelerinden öperim..bazıları 100 tavan yapsa bile zarar da olucak hala..100 tavan yapar mı bilinmez tabiki ne ��
    Halk bank 15 şubat kapanış 9,28 deprem olmuştu borsa 1 hafta üzeri kapalı kalmıştı o yüzden önemli tarih şuan halk bank tavan kapanış 12,55 F/K 6,11 PD/DD 1,00 Xbank kapanış 4,709 zirvesi 5,448 korkmayın bu seviyede borsadan.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 19-04-2023 saat: 21:25.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...riyor-6506420/

Yayınlanma: 05:30 - 26 Haziran 2021 Güncellenme: 07:06 - 26 Haziran 2021

Yukarıda ki haberi daha önce paylaşmıştım.26 HAZİRAN 2021 TARİHLİ BİR HABER.

YTD

Sayfa 459/651 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •