hükümetin de yenilenebilir enerji ile ilgili düşünceleri güzel...yalnız ilk etapta yine de bist30 hisseleri etkilenebilir...ardından da çok düşmüş diğer sektörler...yenilenebilir enerji sektörü popüler olmaya devam edecektir...tabi ilk önce rasyo yönünden ucuzluk ön plana çıkabilir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Aslında son bir kaç aydır endeks kötü...seçim belirsizligi birçok hisseyi olumsuz etkiliyor...bu süreçte nakitte kalmak gerekiyordu...ne yazık ki bunu yapamadık...benim gibi yapamayanlar hangi hisseyi almışsa elinde patlamistir..yani bu benim ugursuzlugum değil,konjoktoru göremememdir...
Şu anda borsa da hisse taşıyan herkes bu durumu yaşıyor...
Şu anda elimdeki hisseler şunlardır:
Vbtyz (yazılım sektörü daima gelişen bir sektör)
Oyakc (Suriye ile barışın olması ile olumlu etkilenmesini bekliyorum..bir de depremden dolayı oluşacak talep nedeniyle)
İsdmr (oyakc nin gerekçeleri ile aynı)
Toaso (şirketin bilançosu iyi olumlu endekse iyi tepki veriyor..europoweri sattıktan sonra 192.20 ortalama ile almıştım..buradan bir miktar kar ettikten sonra geçen hafta bozdugum gram altınimi yerine koymak istiyorum...çünkü çocuklarımın gelecegi için gerekli..
Ayrıca kenarda hala bir miktar gram altının duruyor...1076 maliyet ile...fırsat görürsem belki de onları da hisseye cevirebilirim...belki de hiç dokunmam..hiç belli olmaz..
2020 ve 2021 yıllarında gedzada zaman gecirmemden dolayı sermayem neredeyse yerinde saydı...2022 yılında ise öcünü fazlası ile aldım...2023 yılında ise umutluyum ama çok kazanacağım işaretleri henüz yok...gerisi de nasiptir diyorum dostlar...artık buna uğursuzluk mu nasipsizlik mi demeliyiz bilmiyorum...
Selam arkadaşlar, iyi şirket olduğu açık yalnız 85 leri görüp geri gelmesi normal değilmi? 85 leri geri geliyor neredeyse 1 milyar dolar seviyesine yaklaşmıştı,bütün mesele bu seviyeleri hakedecek durumdamı şu an için,elbette potansiyel var gelişmelere göre belki zamanla dahada yüksek fiyatları hak edebilir mesele şu an 1 milyar dolar edermi? iskonto yapılmasa idi şirkete 50 tl değer biçilmiş yani 8.5 milyar gibi hadi 2.5 halka arz geliride ilave edelim 11 milyar piyasa değeri eder diyelim takriben hasili uzun lafın kısası 50 ila 60 arası piyasa değeri normal gibi görünüyor yapacağı icraatlarla elbette yüksek değerlere ulaşabilir potansiyelli olduğu açık,farklı bilgiler varsa aydınlatırsanız memnun olurum,bol kazançlar dilerim,saygılarımla. ytd.
Yer İmleri