Sayfa 57/151 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Herkes kendi parasıyla oynuyor beyler
    Bedava peynir fare kapanında var

Cevap hakkı olmayan kişinin arkasında konuşmak delikanlılığa sığmaz

https://www.youtube.com/watch?v=c6tZM8QBqGY

cevap veremeyen adamın arkasından at tut.
    yakışıksız ve edepsizlik.
    bu sözün üstüne söz söylenmez.

Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    yav tabi ki herkes kendi parasıyla oynar. herkes kendi kararını alır. biraz da Stonhand in bazi son derece yanlış değerlendirmeler yaptığını da bir kabul edin. bunu yapmazsanız, farklı saiklerle bunu yaptığınızı dusunurum

Adamın kendine göre bir sistem ve analizi var. Yaptığı işlemleri burada paylaşıyor. Öngörüleri tutar tutmaz
    sürekli eleştirmenizi anlamıyorum. sizin bu piyasada para ile yatırım yaptığınızı tahmin etmiyorum.
    Eğer maddi olarak bir yatırımı olan kişi burada akşama kadar birilerinin eksiği ni arayıp alaycı şekilde yorum yapmaz

benim ston kardeşimizi savunmam onunla birlik olup burada diğer yatırımcı arkadaşlarımızın zarar etmesi için bir oluşum içinde olmamız kaanati oluşması bile sıradanlığınızı gösterir.
    Para bu şakaya gelmez
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

3.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    yav tabi ki herkes kendi parasıyla oynar.
    herkes kendi kararını alır.
    biraz da Stonhand in bazi son derece yanlış değerlendirmeler yaptığını da bir kabul edin.
    bunu yapmazsanız, farklı saiklerle bunu yaptığınızı dusunurum
    Eyi güzel doğru yada yanlış Stonhand kendince analizleri sıraladı doğrudur yanlıştır taktir kişinin kendine kalır

SANA SORMAK İSTERİM sen diğerlerinin yaptığı analizin MUHALEFETİNİ yapmaktan başka ne yaptın gösterebilirmisin ?

4. Ya arkadaşlar
    ston birkaç analiz paylaştı kendi çapında..
    Yanılır tutturur
    Ben bir kaç kere heyecan yapma falan dedim..
    Heyecanlı bir arkadaş kendi de yazdı..

ston buralarda yazarak uluslar arası döviz piyasaları üzerinde spekülasyon mu yapmak istiyordu.
    Neden?? elindeki 100 200 300.000 dolarını bir kaç kuruş yukarıdan satmak için mi..

Hadi hisse olsa anlarım..Orada gerçekten bu işi yapanlar var.
    Forumlarda yazıp algı oluşturuyorlar..

Yoksa forumda yazarak döviz piyasasını falan mı etkileyecez..

Kendimiz dışında birilerini suçlayacaksak eğer kimseyi okumayın gidin kendi başınıza iş yapın..

Birilerini okuduğunuz anda bilinç altı olarak MUTLAKA etkilenirsiniz..Kaçarı yok..

Sonra ters yönde olaylar gelişince de kimseyi suçlamayın ..derim nacizane..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar
    Yanılır tutturur

ston buralarda yazarak uluslar arası döviz piyasaları üzerinde spekülasyon mu yapmak istiyordu.
    Neden?? elindeki 100 200 300.000 dolarını bir kaç kuruş yukarıdan satmak için mi..

Kendimiz dışında birilerini suçlayacaksak eğer kimseyi okumayın gidin kendi başınıza iş yapın..

Birilerini okuduğunuz anda bilinç altı olarak MUTLAKA etkilenirsiniz..Kaçarı yok..

Sözün özü...
    Adam çabaları sonucu yaptığı analizleri paylaşıyordu.
    Dedik ya, beğenmeyen ya da etkilenmek istemeyen okumaz.
    Bu kadar basit...

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar
    Yanılır tutturur

ston %100 tutturacak diye bir şey yok ki,ben kendisinin EURUSD analizlerini okuyordum. forumda çapraz pariteleri kendinden başka analiz eden yok. ona iftira edenlerin utanması lazım. ama hep diyorum,AHLAK kalmadı AHLAK.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ston %100 tutturacak diye bir şey yok ki,ben kendisinin EURUSD analizlerini okuyordum. forumda çapraz pariteleri kendinden başka analiz eden yok. ona iftira edenlerin utanması lazım. ama hep diyorum,AHLAK kalmadı AHLAK.
    bak ikidir aynı şeyi yapıyorsun. iftira, ahlak vs deyip , ima yollu, birisini ahlaksızlikla, iftiracilikla suçluyorsunuz. sorunca da demin biri yazmisti silmiş diyorsunuz. mertçe yaz. acik yaz. kimi kastediyorsun. eğer ahlaksızlığı bana söylüyorsan bunun hesabını her ortamda sorarım. siz kimsiniz ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz. neyin ahlaklı neyin ahlaksız olduğunu belirliyorsunuz

8. isteyen isteyeni okur değerlendirir. kaldı ki ceza alması bizden kaynaklanmıyor. guneysu açıkladı. gelir yine yazar. bana göre oldukca başarısız yorum ve değerlendirmeleri var. bunun nedenini bilemem. yanlış değerlendirme, kasıt veya başka bir şey. siz farklı düşünüyorsunuz diye ben de aynı düşünmek zorunda değilim.

Sayfa 57/151 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •