Bu arada avrupa ve abd vize basvurulari %95 red[emoji6]
Gülüyorum. Derecesi olan Devlet memurlarına yeşil pasaport verdiler, sonra avukatlara, ihracatçılara geriye bir normal vatandaş kaldı onlarda vize alamıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gülüyorum. Derecesi olan Devlet memurlarına yeşil pasaport verdiler, sonra avukatlara, ihracatçılara geriye bir normal vatandaş kaldı onlarda vize alamıyor.
Vize alabilenlerin de burunlarından getiriyorlar. Ahiret soruları ile zorluyorlar insanın sabrını pasaportta. Ayarı kaçırıp ters bir şey söylemeyin sakın deport yersiniz.
Vize alabilenlerin de burunlarından getiriyorlar. Ahiret soruları ile zorluyorlar insanın sabrını pasaportta. Ayarı kaçırıp ters bir şey söylemeyin sakın deport yersiniz.
Son dönemde olmuş olabilir geçmişte zor soruya gelmedim. Bir kere gümrükçüler 10 bin euro üstü paranız var mı dediler. Onda da yüzümde hafif bir gülümseme oluşmuştu. Para ne arar bizde diyecektim.
bundan sonra sittin sene kredili birşey alınamayacağından hayatımda yapmadığım şeyi yapıp kredi kartlarının asgarilerini ödeyip kalan ile döviz alacağım.
PPZ de yuzde 38+ gibi faiz var uc ay para ne baglicam ki
Originally Posted by YapraksızYonca
Prim işi bitmiş,
Yeni uygulama: dövizden dönüşüne %40 tl faizi, kur faizden cok artarsa aynen dolara dönüş hakkı, artmazsa tl faizi..
Kaynak: MHA (mabadım haber ajansı)
Yer İmleri