Sayfa 891/1044 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

USD/TRY

Turuncu trend 25 tl üzeri kapanışlar gelirse yeni hedefleri çizerim.

Doğaya olan özlemimi bu şekilde gidermeye çalışıyorum...

Bizim buralar çorak yerler ama bazı parklarımız yemyeşil, çok güzel. Çoğunu kafe restoran ayağına peşkeş çektiler ama burası şimdilik huzur dolu...

Yakında buraya da bir kafe kondururlar...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. VAKBN günlük kahve çizgi 10.72 üzeri kapanışları izleyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN günlük kahve çizgi 10.72 üzeri kapanışları izleyelim.

Ellerinize sağlık hocam, piyasa zaten pahalı olan hisseleri almaya yada alınıyor göstermeye devam etsin bakalım, bir gün sıra bunada gelecek... o güne kadar 2022 Eylül ayında sizin ve sn. T/A sayesinde kazandığım paralar bana yeter
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Bereketli haftalar dostlar..

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ...
    Sevgilii Çınar Hocam geçen seferki grup trade çalışmamızda benim gözümden kaçan ve dikkat etmediğim bir sorun yüzünden arkadaşlarımızın bazıları altta kaldı o yüzden bende sessiz kalmaya özen gösteriyordum. İsim vermek pek doğru olmaz diye düşünüyorum.
    ...
    eh onu alma bunu alma ne alacak bu fakirler derseniz, ISFIn e çaktırmadan azar azar alarak başlayabilirsiniz. Unutmadan azar azar . Kesinlikte stop olsun. acımaz, gözünüzün yaşına bakmaz.
    ...
    Önümüzde dönemde marketlerin iş yapacağını düşünüyorum büyük marketlerden ziyade kıyıda köşede sessiz sakin duran bi KIMMR var. gözatmakta fayda görüyorum.
    Yani umarım sizi tatmin edecek cevaplar bulabilirsiniz Hocam. Ben hisse ismi vermekten imtina ederim
    Mektubunu beklerken macera olsun diye, halka arz fiyatının altında işlem gören Küçük AYSEye takılmıştım.. 16.23 ..

Düştükce 05,10,15 hep ilgilendim.. Derken ilişki büyüyüp tehlikeli bir hal almaya başlamıştı.. Abisine yakalandığımda 17 üzerindeydi.. Temelli ayrıldık..

Yine o boşluk günlerimde eski dosta rastladım.. Bayağı düşmüştü Forvet Metin..

Bazı köylülerimiz dilleri dönmediğinden Formet derlerdi.. 2,58-62 arası kıyağı oldu..

K.AYSE nin acısıyla onu da gönderdim 2,76 lardan kademeli.. Tavan oldu ne gam..

"umarım sizi tatmin edecek cevaplar bulabilirsiniz Hocam." demişsin mektubunda..

LGBT reklamı yapılacak değil ya? Kim MR. Kim değil anlayalım diye ilgilendim 5.21 den..

Artık bu yazıyı bir Alman büyüğünün sözlerini anmadan bitirmek olmaz..

İş Fin aynen traşıngen.. 6,88..

T+2 mutluluğuma bakacağım.. Gülümsetsin yeter..

Not: Bu yazıda hiç bir canlıya zarar verilmemiştir..

Gerçek hayat alıntı danışmanı Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu..

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğaya olan özlemimi bu şekilde gidermeye çalışıyorum...

Bizim buralar çorak yerler ama bazı parklarımız yemyeşil, çok güzel. Çoğunu kafe restoran ayağına peşkeş çektiler ama burası şimdilik huzur dolu...

Yakında buraya da bir kafe kondururlar...!!!

Maalesef ranta herşeyi kurban ediyorlar, inşallah bu ve diğer tüm parklar olması gerektiği gibi olur/kalırlar...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Abiler Merhaba müsaitseniz eğer Uluun birkaç cümle bişeyler karalar mısınız ? Saygılar...

Sayfa 891/1044 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •