Sayfa 514/1003 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bu olaylardan dolayı bizde Antalya Belek 5* rezervasyonu iptal edip Datça butik otel konseptine döndük.gorunenin arka perdesinde çok hijyen olmayan uygulamalar var.. eski yemek üzerine yenisi konuyor.gida fiyatlarından dolayı maliyet azaltmalar oluyor.house keeping de aynı bez ile oda temizlikleri.hijyen sadece göz boyama üzerine kurulu Mardan palace daha Titanic olmadan gittiğimde sahildeki masaların üzerinde kediler bilardo oynuyordu...birde turist kalitesi düştü.araplar vs.adamlar odaya yemek götürüyor....daha ne olsun....ülke zaten salgın yeri...en iyisi insan etkileşiminin az olduğu ticari kazanç duygusunun az olduğu marka ve kalite duyarlılığının yüksek olduğu butik tarzı gözden ırak yerler.datca candır.....tatil tavsiyesi değildir
    Beş yıldızlı otellerden nefret ettim, her yıl havuzdan yemekten ishal, çocuklarda ateşlenm, üçüncü günden itibaren doktor hastane antibiyotik uğraş tatil burnundan gelsin. Yemekte sıra havuzda sıra kalabalık gürültü, o kadar para ver en iyisi vasat sayılacak yemekler, evime sokmayacağım pazar artığı gibi meyveler sebzeler, yarım yağlı süt vb (otelin adını vermeyeyim koskoca grand bilmemne denize sıfır otel ama).
    Arkadaş tavsiyesiyle popüler olmayan bir kasabada yıldızı falan olmayan bir motel bulduk, fiyat ucuz, yemekler ev yemeği gibi lezzetli ve temiz, sessiz sakin bir yer, hiç bir lüksü yok ama bize yetiyor, dinleniyoruz, tatil böyle olur. Üç kere gittik bu yıl da oraya gideriz. Size tavsiyem böyle yerler arayın bulun bin kişilik oteller modern toplama kampı gibi, düzgün tatil yapılmıyor.

3. Bana göre bir çocuk 20 yaşını geçecekse sürekli okusun onunla meşgul olsun 30 yaşına kadar okutmak o delikanlılık evresini hasarsız atlatmak gerekir. Yok ben okumayacağım çalışacağım derse hapı yuttun. 21. Yy gençliği çok çok farklı. Kafa başka türlü çalışıyor. Biz ve yakın aile çevrem konu komşu yaşıyoruz bu sorunu dibine kadar.

4. Arkadaşının kızı mimarlık fakültesi bitirdi. Üç harfli markette çalışıyor. Arkadaşım şuan akp nin gö..ünde dolanıyor kız işe girsin diye. Onda da aynı çatışma var. Çevrede görüyorum hukuk fakültesi mezunu avukat asgari ücret ile iş buldu mu havaya uçuyor. Diş hekimi yeni mezun o da asgari ücret alıyor. Büyükşehirde durum farklı ama Anadolu da asgari ücret bile vermeyen (2-3 bin veren) hukuk büroları var.

5. ya forumda 30 dk da 1 mesaj atılabilir ya da eski mesaj editlenebiir ayarı yok mu?

bakıyorum sabah attığım mesaja birisi birşey yazmış mı diye.atılan 30 mesajdan 25 i aynı kişiye ait sonra aradan cımbızla mesaj arıyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Beş yıldızlı otellerden nefret ettim, her yıl havuzdan yemekten ishal, çocuklarda ateşlenm, üçüncü günden itibaren doktor hastane antibiyotik uğraş tatil burnundan gelsin. Yemekte sıra havuzda sıra kalabalık gürültü, o kadar para ver en iyisi vasat sayılacak yemekler, evime sokmayacağım pazar artığı gibi meyveler sebzeler, yarım yağlı süt vb (otelin adını vermeyeyim koskoca grand bilmemne denize sıfır otel ama).
    Arkadaş tavsiyesiyle popüler olmayan bir kasabada yıldızı falan olmayan bir motel bulduk, fiyat ucuz, yemekler ev yemeği gibi lezzetli ve temiz, sessiz sakin bir yer, hiç bir lüksü yok ama bize yetiyor, dinleniyoruz, tatil böyle olur. Üç kere gittik bu yıl da oraya gideriz. Size tavsiyem böyle yerler arayın bulun bin kişilik oteller modern toplama kampı gibi, düzgün tatil yapılmıyor.
    Aynenn,yıllardır giderim apart daire en güzeli,krallar gibide yer içeriz,arkadaşlar hanıma kıyamaz, anlamista değilimdir bana göre hayat müşterek, hele bide çocuklar için biri oldumu yanında mis
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ya forumda 30 dk da 1 mesaj atılabilir ya da eski mesaj editlenebiir ayarı yok mu?

bakıyorum sabah attığım mesaja birisi birşey yazmış mı diye.atılan 30 mesajdan 25 i aynı kişiye ait sonra aradan cımbızla mesaj arıyoruz
    Bırak yazan yazsın.!!!
    Vatandaş deşarj olsun.!!!
    Okuyarak ögren gerçekleri.!!!
    Her gün zam üstüne zam yağıyor.!!!
    Vatandaş yazdıkça ufuğumuz açılıyor.!!!
    Yeni dondurma tarifin yok mu???

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. 1 sevap işleyeceğime 3 sevap işledim...

daha iyi yapmamışmıyım yurt dışı yaparak...

bizim burdakilerin ekonomik durumu iyi herkes hayatından memnunmuş...

o zaman afrikalı din kardeşlerimize kurban keselim diye yurt dışı yaptım...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 514/1003 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •