Okuyunca sanki son kısımlardaki ürünler dediğiniz gibi yerli Elektirikli araba (benim bildiğim bir tane) üretimi tarafında maliyet avantajı oluşturur gibi bir algı (cahil bir algı olduğu için yanılgı da olma olma olasılığını yüksek görün) oluşturdu.
İmaj olduğu için bir kaç text çevirme denemesi yaptım GPT’ye ne işe yarar bunlar diye sormak için ama kaliteli çıktı elde edemediğim için çok net şeyler elde edemedim. Ama text olarak iletililirse tekrar denerim. İşte bir kaç örnek:
GPT:
Her bir kimyasal madde ve malzeme farklı endüstrilerde ve farklı uygulamalarda kullanılabilir. İlk üç maddeye dayanarak genel bir yorum yapabiliriz:
1. `2846.90.30 00` - Organik veya inorganik itriyum veya skandiyum nadir toprak metallerinin bileşikleri genellikle ileri teknoloji uygulamalarında kullanılır. Örneğin, skandiyum, alüminyum alaşımlarının yapımında kullanılır ve bu alaşımlar uçak üretiminde kullanılır. Ayrıca nadir toprak elementleri genellikle elektronik ve yenilenebilir enerji teknolojilerinde kullanılır.
2. `2914.29.00 55` - Bu madde (CAS RN 32388,-55-9) belirli bir CAS numarasını belirtir, ancak bu numara hatalı gibi görünüyor ve belirli bir bileşiği belirleyemiyorum. Ancak genel olarak kimyasal maddeler bir dizi endüstride kullanılır, örneğin ilaç, boya, plastik, tarım, kozmetik ve daha fazlasında.
3. `3204.20.00 10` - C.I. optik beyazlatıcı 184 boyar madde (CAS RN 7128-64-5) genellikle tekstil, kağıt ve plastik endüstrilerinde kullanılır. Bu tür beyazlatıcılar, bu malzemelerin görünümünü iyileştirmek için kullanılır.
Her bir maddeye daha ayrıntılı yanıtlar vermek için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarım - özellikle düzgün ve tam CAS numaralarına. Bu maddelerin birçoğu çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir ve belirli bir kullanımı belirtmek için genellikle daha fazla bağlam gerekir.
Yer İmleri