faiz artışı kötüdür. iyi bir tarafı yok. enflasyon zaten almış başını gitmiş çözümü de zor.
ama ekonomi durursa vergi artıramazsın. bütçe açığnı kapatamazsın. bonolar da elde kalır. gelsin kriz. ülkeyi krize sokmaya gerek yok.
sal doları ekonomi canlansın.
tahminim: %14 üstü olmayacaktır.
kırk gün bir tüccar ve kurt
Kimse sırf 3 kuruş bankada ki parası artsın diye ülkesinin kötü olmasını istemez.şahsen ekonomi yönetimine tam güveniyorum.özellikle 2010-2015 arası cennet dönemde düzgün bir yönetim olsa şu an uzaydaydık.olan oldu ve 2002 ye döndük hatta daha kötüsüne belki.giderler-vergi-açıklar vs dengesi hepsi düzelene dek uzun yıllar geçecek.ancak şu an ki ekonomi kadrosunun son şans olduğunu düşünüyorum.
Veryansıntv.com
@veryansintvcom
Diploması sahte çıkan Hamza Yerlikaya bakan yardımcısı oldu.!!!!
https://www.veryansintv.com/diplomas...rdimcisi-oldu/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Alım gücünün düştüğü yok.sen yurt dışındasın reel piyasadan bi habersin.şu an ki talep inanılmaz boyutta.özellikle ithal ürünlerin tl fiyatı yurt dışına çıkıp kendi ülkesinden almaya kalksanız daha pahalı.
Misal bir kahve makinesi aldım yurt dışı fiyatı 1500 euro.ben aldım 22000 tl ye.
Şu an ekmek 2 lira olsa ona da pahalı diyecek bir kesim var. O kesimi baz alamazsın.
eğlence-gıda-sağlık sektörü şu an cenneti yaşıyor.
Yer İmleri