Vakıf bank internet sitesinden döviz serbest fon alabilen varmı , şube olmaz diyir ve mobil onayla aldiriyor
Vakıf bank internet sitesinden döviz serbest fon alabilen varmı , şube olmaz diyir ve mobil onayla aldiriyor
Evet Ppz kategorisinde başarılı fonlardan. Ppz geçtiğimiz günlerde yönetim giderini arttırdı ama yinede para piyasası fonları arasında zirvede yer alıyor, stopaj avantajıda yıl sonuna uzatıldı.
Katılım hassasiyeti olanlar için para piyasası fonlarında alternatif pek yok, tefasta normal fonlarda bir tek Klu var. Mpf ve Zpk gibi t0 kısa vade kira sertifikası fonları da var ama bunlar daha çok kvba fonları alternatifi. Likit olarak, Kısa vade borçlanma araçları fonları faizler düşerken daha iyi getiriyor, faizler artarken para piyasası fonları getirileri daha iyi oluyor.
Bende şuanda likit olarak Ksv var, katılım fonları arasında t0 olarak, serbest fon olduğu için stopaj olsa da günlükte bu aralar en iyi getiri onda.
Servet merhaba. dolar ya da euro ilgili fonları takip ediyorsun. Burada sana sormak istediğim şu, örneğin Euro cinsinden bir fon almak istiyoruz. Bu fonlar tefaş üzerinde TL cinsinden gösteriliyor. İzahnamelerinde ise gün sonu hem TL hem de EURO cinsinden pay değeri açıklanır diyor TL yi anladık da EURO cinsinden nerede açıklanıyor? Ayrıca bu fonlar TL ile de alınabiliyor mu? Yoksa sadece EURO ile alıp EURO olarak mı satıyoruz. Cevap verirsen sevinirim. iyi günler
Aslında asıl soru şu bu fonlar kur farkından dolayı şu sıralar iyi getiriyor gözükebilir. Ama piyasların istikrarlı olduğu zaman getirileri acaba ne olur? Örneğin dolar ile fon aldığınız zaman en azından Eurobond dan daha fazla getirebilir mi? Servet alıyorum satıyorum diyor ama şurada bir cevap yazmıyor ya.Teşekkürler dell..
Yer İmleri